Julita1234
Fanka BB :)
Dusia a czy jak siusisz to boli cie? Bo mnie teraz tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulujędziękuję bardzo kochane nie ważne czy jedno czy bliźniaki ważne że się udało !!!!! strasznie się cieszę, bo miałam chwilę zwątpienia .. powiedzcie mi jeszcze bo dzwoniłam do kliniki i tam dopiero umówili mnie za dwa tygodnie na usg, że niby wtedy będzie wszystko ładnie widoczne, ale tak się zastanawiam jakbym poszła prywatnie na usg u siebie czy by było już widać czy to pojedyncza ciąża czy mnoga? czy lepiej rzeczywiście poczekać? jak myślicie? bedzie coś widać na tak wczesnym etapie czy nie? i jak się w końcu liczy tą ciąże? bo wg bety wykazuje że to 2-3 tydzień, ale coś czytałam gdzieś że się liczy też jakoś inaczej od ostatniego okresu?? wiecie coś może więcej na ten temat? za wszystkie was trzymamy kciuki, uda się każdej w końcu po 4 latach ślubu będzie w końcu co ogłosić rodzinie
dziękuję bardzo kochane nie ważne czy jedno czy bliźniaki ważne że się udało !!!!! strasznie się cieszę, bo miałam chwilę zwątpienia .. powiedzcie mi jeszcze bo dzwoniłam do kliniki i tam dopiero umówili mnie za dwa tygodnie na usg, że niby wtedy będzie wszystko ładnie widoczne, ale tak się zastanawiam jakbym poszła prywatnie na usg u siebie czy by było już widać czy to pojedyncza ciąża czy mnoga? czy lepiej rzeczywiście poczekać? jak myślicie? bedzie coś widać na tak wczesnym etapie czy nie? i jak się w końcu liczy tą ciąże? bo wg bety wykazuje że to 2-3 tydzień, ale coś czytałam gdzieś że się liczy też jakoś inaczej od ostatniego okresu?? wiecie coś może więcej na ten temat? za wszystkie was trzymamy kciuki, uda się każdej w końcu po 4 latach ślubu będzie w końcu co ogłosić rodzinie
pewnie że bym chciała !!
Narazie raz bylam w ubikacji bo malo piję i troszke pobolewal brzuch. pije teraz więcej juz i jem juz normalnie.Dusia a czy jak siusisz to boli cie? Bo mnie teraz tak
Tak ,a Ty też?Ilonka czy Ty przypadkiem nie czekałas do pokoju nr 3 ?
Tak ,a Ty też?