reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki jeżeli lekarz dziś po punkcja powiedział że przewidywany transfer w sobotę. To chyba się nic nie zmieni Co? Bo mam problem w pracy. I muszę być we środę i czwartek w pracy.

Dziewczynki jeżeli lekarz dziś po punkcja powiedział że przewidywany transfer w sobotę. To chyba się nic nie zmieni Co? Bo mam problem w pracy. I muszę być we środę i czwartek w pracy.
Tez mam miec w sobote. Ale jutro mam dzwonic dopytac. a jak sie czujesz dzis?
Ja sie obijam, brzuch lekko pobolewa ale bez tragedii no i sutki mnie bolą

Tez mam miec w sobote. Ale jutro mam dzwonic dopytac. a jak sie czujesz dzis?
Ja sie obijam, brzuch lekko pobolewa ale bez tragedii no i sutki mnie bolą
Ja czuje sie dobrze delikatnie brzuch boli. Ale jutro będę jak nowonarodzona. Ja jutro też mam się skontaktować z moim lekarzem. Ile zarodków i jakie. Ale przejmuje się moja praca. Ponieważ 1 kwietnia kończy mi się umowa. Wzięłam wolne od soboty do 26. A od 27 będę musiała iść 4 razy do pracy to może umowę dostanę.

reklama
Do góry