reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane wszystkiego dobrego! Kciuki mam za Was zaciśnięte!

Dzis dopadł mnie dół.
Zadzwonił tato, mowi ze kuzynka 21 lat w ciąży, w maju rodzi. Dzis zobaczyłam koleżankę, tez z brzuchem.
Niech mnie ktoś dobije [emoji30][emoji30][emoji24][emoji24][emoji24][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, co czujesz. Ściskam Cię mocno.
Jeśli trzeba - popłacz, mnie to pomaga, żeby potem znów się uśmiechnąć.

Ja właśnie napisałam do doktor czekam na odpowiedź bo nie wiem co robić,czy brać leki, cxy czekać dalej. Dzisiaj brak @ tylko plamienie brązowe mam ochotę sobie walnąć w łeb, jeszcze od rana dzwonią z pracy i cały czas coś chcą czy zrobiłam to i to kurde jestem na l4 niech sobie zobaczą, czy to zrobiłam.

dusia, oska trzymajcie sie, nie stresujcie, odpoczywajcie i bedzie dobrze :) ja jestem juz po badaniu, teraz czekam na wyniki, ale mysle ze wszystko sie udalo, juz nie plamie, okresu nie mam, takze pomylki na becie nie bylo:) i brzuszek tez mnie nie boli juz bardzo, trzeba wierzyc ze malenstwa lub malenstwo sa silne i wytrzymaja ze mna :)

Dzis dopadł mnie dół.
Zadzwonił tato, mowi ze kuzynka 21 lat w ciąży, w maju rodzi. Dzis zobaczyłam koleżankę, tez z brzuchem.
Niech mnie ktoś dobije [emoji30][emoji30][emoji24][emoji24][emoji24][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30][emoji30]

t

Dzis dopadł mnie dół.

kochana Tobie tez sie uda, to samo mialam, 4 lata po slubie wszyscy w ciazy tylko nie ja, ale w koncu sie udalo, tobie tez sie uda :)

Wszystkim dziewczynkom życzę powodzenia i dużo szczęścia;) a mnie dzisiaj obudził silny ból brzucha, chyba okres sie wyklaruje, szybko dość ,23 dzień cyklu, a mam pytanie w jakim dniu cyklu tak średnio odbywa się transfer 6 dniowych blastocyst? Bo muszę jakoś tak uplanować żeby coś wolnego wziąć? Jak u Was było?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam punkcje w 14 dzien cyklu a transfer w 19, zarodki 5dniowe, udalo sie za 1 razem:)

Czesc Kobietki przepraszam że mało się udzielam ale u nas zastój po trzech procedurach :/ Mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie :). został nam jeden mrozaczek i chce się przygotować na transfer. I tu moje pytanie w którym dniu cyklu mialyscie histeroskopie ?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Histeroskopię najlepiej robić do 10 dc ale po ustaniu krwawienia, a jak nie wychodzi to przynajmniej do dnia owulacji.

Wszystkim dziewczynkom życzę powodzenia i dużo szczęścia;) a mnie dzisiaj obudził silny ból brzucha, chyba okres sie wyklaruje, szybko dość ,23 dzień cyklu, a mam pytanie w jakim dniu cyklu tak średnio odbywa się transfer 6 dniowych blastocyst? Bo muszę jakoś tak uplanować żeby coś wolnego wziąć? Jak u Was było?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam 19 albo 20dc...nie pamietam dokladnie

Ja juz po :) godzine temu byla punkcja, brzuch lekko bolal jak na okres. dostalam kroplowke i jest ok. nic po przebudzeniu mi nie bylo. Mam juz powoli wstawac. sama punkcja moze z 10 minut trwała.
9 komorek pobrali :)
Gratuluje...tylko stosuj dzis diete lekkostrawna...bo ja to olalam i wymiotowalam dalej niz widzialam...i jedz ananaska swiezego

reklama

Dzis dopadł mnie dół.

Hope, nie płacz :) Nadzieja umiera ostatnia :) A Ty na jakim etapie jesteś?

Do góry