reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, 2dpt i kurde brzuch mnie boli tak dosyć mocno, jak na okres , nie to ze konam z bólu , ale męczący juz na plecy mi schodzi. Z wieczora się zaczęło, w nocy coraz bardziej i teraz naprawdę mocno. Nospe Max wzielam pol godz temu ale póki co bez zmian . Normalne to ?
Poprzednim razem to stekalam , bo hiperke miałam , inne odczucia były z tego co pamietam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluje...tylko stosuj dzis diete lekkostrawna...bo ja to olalam i wymiotowalam dalej niz widzialam...i jedz ananaska swiezego

Zjadlam wlasnie sniadanie-bulke z mozarella pomidorkiem itp.
Kobietka obok co byla po punkcji to bylo jej niedobrze i glowa ja bolala.
Mnie nic, wiec sobie zjadlam :)
A po co ananas?

Dziewczyny, 2dpt i kurde brzuch mnie boli tak dosyć mocno, jak na okres , nie to ze konam z bólu , ale męczący juz na plecy mi schodzi. Z wieczora się zaczęło, w nocy coraz bardziej i teraz naprawdę mocno. Nospe Max wzielam pol godz temu ale póki co bez zmian . Normalne to ?
Poprzednim razem to stekalam , bo hiperke miałam , inne odczucia były z tego co pamietam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też był silny ból pleców, zwłaszcza w nocy i bóle brzucha właśnie w podobnym czasie co u Ciebie i się udało :) trzymam kciuki

Zjadlam wlasnie sniadanie-bulke z mozarella pomidorkiem itp.
Kobietka obok co byla po punkcji to bylo jej niedobrze i glowa ja bolala.
Mnie nic, wiec sobie zjadlam :)
A po co ananas?
Zawiera enzym ktory pomaga w zagniezdzaniu zarodka. To nie zaden lek ale zawszze mozna sie czyms wspomoc. Mi dziewczyny z forum doradzaly jesc 3 dni przed i 3 po transferze po 2 plastry ananasa ale swiezego nie z puszki i nie dluzej...trzymam kciuki

reklama
Kocham moją doktor odp. tak proszę już brać od jutra! kurde czyli jutro mam traktować 2 dzień cyklu dzwonie nie odbiera napisałam jesxze raz, mi naprawdę trzeba tłumaczyć jak krowie bo nie znam się na tym i chce mieć 100 pewność. Jeśli od jutra mam brać to kiedy mam się zgłosić do kliniki trafi mnie zaraz

Do góry