reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Brawo ja jest @, więc od jutra mogę brać leki ale, żeby nie było łatwo pojawił się kolejny problem normalka zawsze od górkę żeby człowiek czuł, że żyje! 12 dnia cyklu mam jechać do kliniki 3 dni później tranfer który wypada w niedzielę i co teraz? nie będzie go czy jak no masakra jakaś
Roksii wiedziałam, że dostaniesz w weekend :). Lekarz na pewno Ci powie co w takiej sytuacji. Będzie dobrze!

reklama
Dziewczyny, niedługo wyjeżdżam z Pl i jutro jeszcze moge skoczyć do lab, pomyslałam ze moze progesteron zbadam ... choc nie wiem czy to ma sens. Co badałyście po transferze, co dobrze jest wiedzieć ? Zaraz wracam do Uk, a tam mam troche problem z badaniami i cena jest po trzykroć większa. W klinice kompletnie nic mi teraz nie zbadali . Czy dać sobie spokój ? Jutro bedzie 2dpt.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi progesteron kazali zbadac razem z beta...bo jak mialam niski to krwawilam i plamilam...

Dziewczyny w piątek miałam transfer 5 dniowej blastocysty, dzisiaj zauważyłam na papierze trochę śluzu takiego delikatnie brązowego, miała któraś z was coś takiego?

Dzieki za pocieszenie :)narazie sie nie moge doczekac usg, ale dopiero jutro mam zadzwonuc i sie umowic po becie, jak lekarz mi powie ze z ciaza wszystko ok to wtedy bede sie cieszyla a tak to caly czas w nerwach jestem...:(

Kochana ty jestes na samym poczatku drogi!
Usg serduszka
Usg prenatalne 1,2,3
Porod tez Sue martwic bedziesz jak ja teraz ,gdy czasem nie pocujesz jej/jego kopniakow te stres nie umiesz usiedzuec jak ja dzus 8 godzin jej nie czulam JuZ mialam dzwonic Ale wypilam czekolade przylozylam sluchawki di brzucha i odezwala sue ;)
Po porodzie to samo ,zaloze sie ze pierwsze noce spac nie bede ,jesli przejdziez na str ciezaroweczki Po invitro poczytasz co robia aktualnie nasze forumowe mamusie ,jest stres i koniec....
Starajmy Sue nie stresowac bo to najgorsze czytalam,jesli sa nerwy prodykowane sa zle hormony a to wszustko zle wplywa na kropka....plod

Pozdrowki

Dziewczyny, niedługo wyjeżdżam z Pl i jutro jeszcze moge skoczyć do lab, pomyslałam ze moze progesteron zbadam ... choc nie wiem czy to ma sens. Co badałyście po transferze, co dobrze jest wiedzieć ? Zaraz wracam do Uk, a tam mam troche problem z badaniami i cena jest po trzykroć większa. W klinice kompletnie nic mi teraz nie zbadali . Czy dać sobie spokój ? Jutro bedzie 2dpt.

A to nie tak ze zapytasz gp i nie musisz placic jak ja
Tsh robia bo tylko to mnie interesowalo cala ciaze I teraz glukoza
Oczywiscie bety nie robia dla nich wazne tylko usg serca

Czesc Kobietki przepraszam że mało się udzielam ale u nas zastój po trzech procedurach :/ Mam nadzieję że jeszcze mnie pamiętacie :). został nam jeden mrozaczek i chce się przygotować na transfer. I tu moje pytanie w którym dniu cyklu mialyscie histeroskopie ?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w piątek miałam transfer 5 dniowej blastocysty, dzisiaj zauważyłam na papierze trochę śluzu takiego delikatnie brązowego, miała któraś z was coś takiego?
To prawdopodobnie świetna wiadomość, 5 dniowe blastocysty implanuja się w ciągu 48 godzin od transferu. Trzymam kciuki [emoji2]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry