reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny proszę wyjaśnijcie mi jak to jest w końcu. Ja w chwili obecnej jestem na tabletkach antykoncepcyjnych od 3dc i lekarz mówił, że teraz wizyta po ich braniu (23dc) i zaczynamy z zastrzykami i jak bedzie wszystko ok to punkcja i transfer, a niektóre z was piszą, że po tabletkach mają kolejną przerwę do zastrzyków. O co chodzi i jak to jest jednak???? :( :(
Zanka ja mam takie same zalecenia wiec cos w tym musi byc ;).

reklama
Kochana przyzwyczaja się do tego zmartwienia :)
Będzie towarzyszyło Ci już później do końca :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do konca naszego zycia az umrzemy bedzie strach o dziecko bo nasze dziecko bedzue zawsze dziecko nawet 50 letnie;) a my staruszki [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny tyle przez weekend pisalyscie ze ciężko nadążyć ogólnie gratuluję wszystkim co się udało i trzymam.kciuki za wszystkich :) mam pytanie bo piszecie o tych plamieniach implantacyjnych czy każda powinna takie mieć ?

Do konca naszego zycia az umrzemy bedzie strach o dziecko bo nasze dziecko bedzue zawsze dziecko nawet 50 letnie;) a my staruszki [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za pocieszenie :)narazie sie nie moge doczekac usg, ale dopiero jutro mam zadzwonuc i sie umowic po becie, jak lekarz mi powie ze z ciaza wszystko ok to wtedy bede sie cieszyla a tak to caly czas w nerwach jestem...:(

Hej dziewczyny tyle przez weekend pisalyscie ze ciężko nadążyć ogólnie gratuluję wszystkim co się udało i trzymam.kciuki za wszystkich :) mam pytanie bo piszecie o tych plamieniach implantacyjnych czy każda powinna takie mieć ?
POdobno nie kazda musi miec, tak bynajmniej wyczytalam na forum, ze duzo dziewczyn nie mialo zadnych plamien, ja dostalam niestety :)

reklama
Do góry