reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny proszę wyjaśnijcie mi jak to jest w końcu. Ja w chwili obecnej jestem na tabletkach antykoncepcyjnych od 3dc i lekarz mówił, że teraz wizyta po ich braniu (23dc) i zaczynamy z zastrzykami i jak bedzie wszystko ok to punkcja i transfer, a niektóre z was piszą, że po tabletkach mają kolejną przerwę do zastrzyków. O co chodzi i jak to jest jednak???? :( :(
Zanka ja mam takie same zalecenia wiec cos w tym musi byc ;).

reklama
Kochana przyzwyczaja się do tego zmartwienia :)
Będzie towarzyszyło Ci już później do końca :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do konca naszego zycia az umrzemy bedzie strach o dziecko bo nasze dziecko bedzue zawsze dziecko nawet 50 letnie;) a my staruszki [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny tyle przez weekend pisalyscie ze ciężko nadążyć ogólnie gratuluję wszystkim co się udało i trzymam.kciuki za wszystkich :) mam pytanie bo piszecie o tych plamieniach implantacyjnych czy każda powinna takie mieć ?

Do konca naszego zycia az umrzemy bedzie strach o dziecko bo nasze dziecko bedzue zawsze dziecko nawet 50 letnie;) a my staruszki [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za pocieszenie :)narazie sie nie moge doczekac usg, ale dopiero jutro mam zadzwonuc i sie umowic po becie, jak lekarz mi powie ze z ciaza wszystko ok to wtedy bede sie cieszyla a tak to caly czas w nerwach jestem...:(

Hej dziewczyny tyle przez weekend pisalyscie ze ciężko nadążyć ogólnie gratuluję wszystkim co się udało i trzymam.kciuki za wszystkich :) mam pytanie bo piszecie o tych plamieniach implantacyjnych czy każda powinna takie mieć ?
POdobno nie kazda musi miec, tak bynajmniej wyczytalam na forum, ze duzo dziewczyn nie mialo zadnych plamien, ja dostalam niestety :)

reklama
Do góry