reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja juz w domu, ale teraz widze, ze za 5 tyg kolejny stres, bo mam skierowanie na usg, chyba dr nazwal je genetyczne, a na skierowaniu napisane "stwierdzenie znacznie wiekszego ryzyka urodzenia dziecka dotknietego choroba uwarunkowana monogenetycznie". Chociaz mam nadzieje, ze to tylko na potrzeby nfz [emoji30]

Czekam na info jak Ci poszlo [emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się, Kochana! Myśl pozytywnie i bądź spokojna bo to dla Waszej dwójki najlepsze :)

reklama
Ja właśnie dzisiaj kupiłam femibion @Hooope86 mnie zainspirowała ;) Postanowiłam, że będę go brała co drugi dzień a co drugi tylko folik i wit D3 bo mam niedobór I mam zamiar pić olej lniany :). No i jeszcze ograniczyć słodycze a to będzie najtrudnejsze...

Ja jestem wybitnym potworem ciasteczkowym, na szczescie teraz mi troche ochota na slodycze przeszla, ale jednak bede musiala jeszcze powalczyc [emoji23]

Ja właśnie dzisiaj kupiłam femibion @Hooope86 mnie zainspirowała ;) Postanowiłam, że będę go brała co drugi dzień a co drugi tylko folik i wit D3 bo mam niedobór I mam zamiar pić olej lniany :). No i jeszcze ograniczyć słodycze a to będzie najtrudnejsze...

Poczytaj jeszcze o saszetkach inofem.
Femibion 1x dziennie biorę i nic poza tym.
A i witaminę D3 dodatkowo.
Femibion kupuj na Allegro, w aptekach internetowych. Kosztuje do 35 zł. Ja kiedys kupiłam za 22 zl.
A w aptekach stacjonarnych nawet do 50 zł.

Dziewczyny tak przeglądam informacje w sieci i nie znalazłam żeby ktoś miał tak jak ja tj. biorę od ostatniej wizyty (w 22 dc) tabletki anty Kontracept przez 15 dni i 15 dnia mam się zgłosić na wizytę. Czy to normalne? Kiedy teraz dostanę okres (po 15 dniach brania anty to będzie 37 dc)...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez bralam anty zeby wyciszyc organizm. pozniej odstawilam i bralam od razu zastrzyki. pozniej okres normlanie i dalsze zastrzyki az do punkcji.

reklama
dziewczyny doradzcie:( wczoraj odebralam bete bylo 160 a dzisiaj wieczorem odrobine krwi mialam podczas oddawania moczu czy to jest normalne?? boze tylko nie okres bo sie zalamie, noi dziecku zeby nie zaszkodzilo :(

Do góry