tak jak tychodzi mipo glowie jakis tescik,albo wczesniejsza beta...bo moze juz cos wyjsc...dobrze ze mam kupe pracy i nie ma opcji zeby jechac do labu...z objawow tak naprawde niccycki nie bola,troche mnie cmi brzuch jak przed okresem...hmmmmtrudne to czekanie...bardzo...sciskam....
reklama
ja biore nospe..od transferu caly czas....tez mnie zaczyna bolec...Brzuch zaczyna mnie bolec jak na okres [emoji30] myślicie ze mogę w 6dpt wziasc nospe ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
G
gość 5
Gość
Trzymam kciuki, zeby sie udało! A co jest przyczyna tego, ze sie nie rozwijaja? Nasienie?Czesc Dziewczyny
Ja jutro mam punkcje, ósmą. Czasem sie zastanawiam czy ktos w Polsce mial wiecej, pewnie tak, ale nie specjalnie mi z tym dobrze. Z 6tej mam dziewczynke. U mnie niestety prawie za kazdym razem trzeba sie stymulowac na nowo, bo do mrozenia nic nie zostaje, a nieraz i na swiezo nie ma dobrych zarodkow...
W listopadzie tu u Was pisalam, ale nie mialam pozniej sily sie odezwac, ze sie nie udalo.
Teraz mam ok 12 komorek, oby choc jedna blastka z nich wyszla. Tak bardzo marzy mi sie rodzenstwo.. no zobaczymy.
Oluska: nie martw sie kluciem jajnikow, ono jest zupelnie normalne, to przez leki, nic nie peka. Wydaje mi sie, ze pekania to i tak bys nie poczula. To klucie jajnikow to i pozniej moze byc po transferze, az nie odstawisz lekow.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zanetaanna
Fanka BB :)
tak jak tychodzi mipo glowie jakis tescik,albo wczesniejsza beta...bo moze juz cos wyjsc...dobrze ze mam kupe pracy i nie ma opcji zeby jechac do labu...z objawow tak naprawde niccycki nie bola,troche mnie cmi brzuch jak przed okresem...hmmmmtrudne to czekanie...bardzo...sciskam....
Mam jeden test o czułości od 20...został mi po ostatnim nieudanym transferze miesiąc temu ...
cholera jasna... juz sama nie wiem... ciągnie jak na okres ... aż do nóg mi schodzi a tak mam prawie zawsze podczas okresu ;( latam co chwile do łazienki [emoji85]
Oh Dziewczyny takie kochane wszystkie jesteście i uważam , ze wszystkim nam tak bardzo należą sie te nasze ukochane dzieciaczki [emoji173][emoji173][emoji173]
moze lepiej jutro na bete pojedz...ty masz dwa maluszki 5 dniowe to juz moze sie cos pokazac...sikanca nie rob chyba ze sie nie przejmiesz ujemnym...w co watpie...Mam jeden test o czułości od 20...został mi po ostatnim nieudanym transferze miesiąc temu ...
cholera jasna... juz sama nie wiem... ciągnie jak na okres ... aż do nóg mi schodzi a tak mam prawie zawsze podczas okresu ;( latam co chwile do łazienki [emoji85]
Oh Dziewczyny takie kochane wszystkie jesteście i uważam , ze wszystkim nam tak bardzo należą sie te nasze ukochane dzieciaczki [emoji173][emoji173][emoji173]
zanetaanna
moze lepiej jutro na bete pojedz...ty masz dwa maluszki 5 dniowe to juz moze sie cos pokazac...sikanca nie rob chyba ze sie nie przejmiesz ujemnym...w co watpie...
Termin na betę mam dopiero w czwartek , wiec nie bede jutro jechać do kliniki bo mnie pogonią [emoji87][emoji85] choć zawsze miałam juz betę kontrolowana właśnie w 7dpt ... chyba moja Pani Dr celowo mi tak tym razem przedłużyła .
Wiem , ze dziewczynom tu na forum wychodziły sikance przy 5dniowych blastusisch nawet 5dpt .
Eh chyba poczekam do czwartku ... o ile nie zwariuje
Mam jeden test o czułości od 20...został mi po ostatnim nieudanym transferze miesiąc temu ...
Ja po transferze tez czulam takie ciagniecie w nogach, a dokladniej od miednicy do ud. U mnie poki co mikro bobo siedzi w brzuchu wiec mam nadzieje, ze to jednak dobry znak [emoji4][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
ja 4 dniowy zarodeczek...komu kiedy wyszla beta?u mnie nie robia w klinice wczesniej niz w 14dpt...wiec i tak zrobie wczesniej na wlasna reke...Termin na betę mam dopiero w czwartek , wiec nie bede jutro jechać do kliniki bo mnie pogonią [emoji87][emoji85] choć zawsze miałam juz betę kontrolowana właśnie w 7dpt ... chyba moja Pani Dr celowo mi tak tym razem przedłużyła .
Wiem , ze dziewczynom tu na forum wychodziły sikance przy 5dniowych blastusisch nawet 5dpt .
Eh chyba poczekam do czwartku ... o ile nie zwariuje
Roksii89
Będzie dobrze :-)Mam jeden test o czułości od 20...został mi po ostatnim nieudanym transferze miesiąc temu ...
A co to za test taki czuły jak się nazywa?
reklama
Pixie_Dixie
Mnie też boli boję się że znowu się nie udało
Mnie kłuło raz z lewej raz z prawej i beta była wysoka, wiec bólami sie nie przejmuj [emoji6]
Czyli widocznie u mnie w klinice nie przypisują clexane kurde teraz będzie mię korcic, żeby wziąć ma własną rękę bo pamiętam tu z forum, że po clexane są większe szanse
To moze zapytaj dr o ten lek?
ja 4 dniowy zarodeczek...komu kiedy wyszla beta?u mnie nie robia w klinice wczesniej niz w 14dpt...wiec i tak zrobie wczesniej na wlasna reke...
Ja robiłam betę w 9dpt i było 77 ( dwa 3 dniowe)
Dziewczyny jak sie stresujące to róbcie te sikance moze cos juz Wam powiedzą, ale czekać do bety i tak będziecie musiały [emoji12]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Podziel się: