Roksii89
Fanka BB :)
@Pixie_Dixie powiedz mi kochana, a ty miałaś bo jesteśmy w tej samej klinice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To teraz już będzie z górkiDziewczyny możecie być ze mnie dumne. Właśnie zrobiłam sobie sama zastrzyk. Pierwszy w życiu :-) :-)
@Pixie_Dixie powiedz mi kochana, a ty miałaś bo jesteśmy w tej samej klinice
No pięknieDziewczyny możecie być ze mnie dumne. Właśnie zrobiłam sobie sama zastrzyk. Pierwszy w życiu :-) :-)
Dziewczyny możecie być ze mnie dumne. Właśnie zrobiłam sobie sama zastrzyk. Pierwszy w życiu :-) :-)
Ja też panicznie boję się igieł. Przy pierwszym zastrzyku który dawał mi mąż 4 miesiące temu o mało nie zemdlałam. Teraz nie miałam wyjścia. Ale jutro przy tym bolącym chyba uśmiechnę się do bratowej :-)Super, podziwiam cie bardzo.
Ja strasznie sie boje samej mysli na temat zastrzykow i kto mi je bedzie podawal. Bo ja okropnie boje sie igiel, a moj maz stwierdzil ze on nie da rady mnie kloc zobaczymy jak juz przyjdzie czas na ich podawanie
U mnie wyglada , ze nie w tym cyklu ten transfer . Endometrium juz mialam w drugiej fazie i lekarz nie byl zadowolony. Mowil, ze "jakos to u mnie szybko" i ze "nie zareagowalam na ten estrofem tak jak on myslal ze zareaguje.Kiedy masz dostać @ może będziemy miały w ten sam dzień transfer