reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej. Mam pytanie do dziewczyn transferujacych na crio. Jak wygladala pierwsze wizyta w cyklu? Mnie lekarz kazal sie pokazac 1szego dnia cyklu, ale on przyjmuje tylko we wtorki, srody i piątki. Dzis raczej nie bedzie @, w piatek mam impreze integracyja wyjazdowa z pracy, na ktora chcialabym jechac a do wtorku to jeszcze caly tydzien... Jak myslicie moglabym isc dzisiaj? Jakos nie spodziewam sie ze on pierwszego dnia cyklu będzie robil usg dopochwowe...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziweczyny powodzenia na badaniach i trzymam kciuki za udane transfery.:)

M@gda
ja na cyklu naturalnym miałam wizyte dopiera ok 10 dc, ale jeśli chodzi o sztuczny z estrofemem to chyba bierze się go od 2dc

Dzien dobry :)
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich
Beatka pieknego widoku i dobrych infornacji i czekam na zdjecie twojej corci wieczorem :)
Pixi milego sluchania pikajacego serduszka :)
Udanych transferow niech kropki przytula sie na 9 miesiecy :)
Dobrych wiadomosci na wizytach

nie denerwuj sie...mowia...bedzie dobrze..nie nastawiaj sie..mowia...a ja na to spoko...uda ise to dobrze nie uda trudno...nie denerwujeee sieeee!!...wczoraj tylko zostawilam samochod na luzie i mi sie stoczyl...blondynka sobie mysla..hmmmm...NIE UMIEM SIE NIE DENERWOWAC:wściekła/y::no:...tak bym chciala zeby sie udalo!zanetko powodzenia ci zycze!!!ide sie myc i jade co ma byc to bedzie:baffled:

Dziewczyny jedźcie i wracajcie z dobrymi informacjami. Ja mam juz okres na całego i brzuch boli tak, że nic nie pomaga. Mam nadzieję, że lekarz nie wymyśli mi usg w takim stanie...

nie denerwuj sie...mowia...bedzie dobrze..nie nastawiaj sie..mowia...a ja na to spoko...uda ise to dobrze nie uda trudno...nie denerwujeee sieeee!!...wczoraj tylko zostawilam samochod na luzie i mi sie stoczyl...blondynka sobie mysla..hmmmm...NIE UMIEM SIE NIE DENERWOWAC:wściekła/y::no:...tak bym chciala zeby sie udalo!zanetko powodzenia ci zycze!!!ide sie myc i jade co ma byc to bedzie:baffled:

a ja czekam jeszcze u chirurga .pacjent zerwał mi ścięgna kciuka . Wrrrr. Transfer na 12.20 .

Kochana trzymam za ciebie mocno kciuka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Mam pytanie do dziewczyn transferujacych na crio. Jak wygladala pierwsze wizyta w cyklu? Mnie lekarz kazal sie pokazac 1szego dnia cyklu, ale on przyjmuje tylko we wtorki, srody i piątki. Dzis raczej nie bedzie @, w piatek mam impreze integracyja wyjazdowa z pracy, na ktora chcialabym jechac a do wtorku to jeszcze caly tydzien... Jak myslicie moglabym isc dzisiaj? Jakos nie spodziewam sie ze on pierwszego dnia cyklu będzie robil usg dopochwowe...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz być między 2-5 dniem cyklu, zrobi USG.

reklama
Do góry