reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pixie_Dixie
Ja to się nawet zastanawiam czy iść siku do toalety żeby nie zaszkodziło :p dzisiaj błogi relaks i ,, leżing na kanapingu '':biggrin2:
Hehehe też o tym ostatnio myślałam jak to jest po transferze ale chodzi mi o tą drugą stronę hehe dziwne pytanie ale wiadomo o co chodzi, czy to np nie zaszkodzi :p

reklama
Hehehe też o tym ostatnio myślałam jak to jest po transferze ale chodzi mi o tą drugą stronę hehe dziwne pytanie ale wiadomo o co chodzi, czy to np nie zaszkodzi :p

Heheh, jeśli. Godzi o siku yo po transferze myślałam,ze mi pęcherz pęknie ale nie poszłam do kibelka przed czasem, pózniej juz obiad, do domu i chyba 3 dni leżałam,a co do [emoji90] to nie wyciskalam [emoji12] nie miałam z tym problemu gorzej teraz [emoji58]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Heheh, jeśli. Godzi o siku yo po transferze myślałam,ze mi pęcherz pęknie ale nie poszłam do kibelka przed czasem, pózniej juz obiad, do domu i chyba 3 dni leżałam,a co do [emoji90] to nie wyciskalam [emoji12] nie miałam z tym problemu gorzej teraz [emoji58]

No tak teraz musisz przez krwiaka oszczędzać się podwójnie.

Dziewczyny mam takie pytanie.... wiem ze bzdurne , patrzać na powagę całej sytuacji ale czy na punkcji mogę mieć hybryde , jutro ide do kosmetyczki i niewiem czy robic odrost czy zdjąć - ostatnio na punkcji miałam ale to była pseudo klinika - teraz jak pewnie wiekszość wie podchodzę w invikcie w Gdańsku - wczoraj rozmawiałam z anestezjologiem ale zupełnie mi to z głowy wyleciało

Dziewczyny mam takie pytanie.... wiem ze bzdurne , patrzać na powagę całej sytuacji ale czy na punkcji mogę mieć hybryde , jutro ide do kosmetyczki i niewiem czy robic odrost czy zdjąć - ostatnio na punkcji miałam ale to była pseudo klinika - teraz jak pewnie wiekszość wie podchodzę w invikcie w Gdańsku - wczoraj rozmawiałam z anestezjologiem ale zupełnie mi to z głowy wyleciało
Też się o to pytałam bo ja też mam i pytałam Pani dokore i nie musiałam i na stopach mówię, że też mam i nic nie kazali jestem w invimedzie Wrocław

Ja przed punkcja mialam hybryde i dosyc spory odrost, powiedzieli mi, ze tak moze zostac, ale zeby tak bylo albo wcale, a nie pomalowany caly paznokiec. W ogole to zastanawiam sie po co [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez z Wro i tez miałam , lepiej zadzwoń do swojej kliniki

Możesz mieć bezbarwny. Ja mam żel french.

reklama
Do góry