reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emilianka, zmęczona bedziesz pewnie, ja zawsze po znieczuleniu jestem skolowaciala cały dzien, mimo ze to w sumie trwa chwile, ale ja nie miałam nigdy żadnych przypadłości.

Dziewczyny ile esteofemu bralyscie na sztucznym? Ja mam trzy na dzien. Biorę od niedzieli. Wczoraj prawie zemdlałam, dobrze ze akurat maz wrócił do domu, bo bym gruchnęła akurat w przedpokoju, jakas framugę bym zaliczyla na pewno. Nie wiem czy to od tego leku czy zbieg okoliczności. Cały dzien zle sie czułam, a ogólnie zdrowa jestem, choc wrażliwa na pogodę, a była straszna wczoraj. Dzis póki co jest ok. Juz młodemu powiedziałam co ma robić w razie jakby mama padła, bo w domu siedzi chory.
Miałyście jakies efekty uboczne podczas zażywania tego leku ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam dawkę jak ty. 3x1 było ok, choć w kilku sytuacjach kiedy było duszno czułam sie gorzej.

A teraz sprawozdanie z wizyty. Szykują się bliznieta, widać zarodki 1.8 mm i 1.2 mm. Seduszka 9.03. Jestem przeszczesliwa

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje. Spokojnych i bezproblemowych 9 miesiecy życzę :)

Dziewczyny na 1 wizycie przed stymulacja jakiś badania mialyscie?

My na pierwszej wizycie kwalifikującej do in vitro mielismy kupę badań do wykonania.
Dziś była pierwsza wizyta przed stymulacją i jedyne co miałam robiome to usg dopochwowe, badania z krwi, które są potrzebne do refundacji leków i ponowne badanie tsh żeby sprawdzić czy działają leki.

Proszę też o wpisanie mnie na 22.03 na wizytę kontrolną podczas stymulacji :)
Zaczeliśmy działanie.... :) :)

reklama
Do góry