reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szczerze to nie wierze zeby w moim przypadku progesteron podawany na t cyklu cos dal.
Ja nie bylam stymulowana wcale, mialam obserwowany moj naturalny cykl, jajko samo pekło, hormony byly idealne naturalnie. Lh, progesteron, estradiol. Pamietaj zr in vitro przy najlepszych wiatrach to szanse pol na pol. Nie mozna powiedziec ze jak bym dostala wiecej progesteronu to by zaskoczylo, szczerze watpie...

W kolejnym cyklu chyba bede chciala plan z wspomaganiem progesteronem. W tym miesiacu plan byl inny
Oczywiście ze pewności nie ma ale zasne większe. Jednak trzeba ufać przeczuciom kobiety szczególnie, masz rację .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyna, a ja liczyłam, że wejdę tu i dowiem się, że przybędą nowe mamusie. Przykro mi bardzo... :-( Ale trzymam kciuki za dalsze pozytywne rezultaty :-)
A tym z nas z dobrymi wiadomosciami serdecznie gratuluję :-)

Ja mam drugi wynik bety, potwierdzony negatywny wynik... No nic. W środę zaczynamy. Dowiem się co i jak i zaczynamy stymulacje. Czy zastrzyki zaczynają się z początkiem cyklu? Jutro lub w środę powinnam dostać okres

reklama
Do góry