reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dzisiaj 6dpt? qurcze jezeli 6dpt to troszke kiepsko rokuje, ale moze pomiar w złym czasie zrob jutro:-p chociaż ten prg niski bardzo może nie wychodzi to co w lekach jest w krwi. Ciąża to nie matematyka. Nie ma skąd być 1,4 no chyba że coś na pęknięcie brałąś. JA bym zrobiła jutro bhcg.. bo 1,4 to wiesz wartość graniczna ale coś się dzieje walczy!!!
Kate pisałam już dziś już ze 7dpt nie 6.
A prg jest 4,4. Znaczy spada. Cykl calkowicie naturalny bez progesteronu z zewnatrz. Tylko teraz se wepchnelam. Lekarz powiedział że jutro on spadnie do 2 a po jutrze okres...

Lekarz powiedział ze nie ma opcji, nawet jak sie podwoi to za 2 dni było by o wiele za mało.

Ja tam postanowilam bete powtórzyć. W środe. Ale jestem pewna ze okres przyjdzie wczesniej

reklama
Kate pisałam już dziś już ze 7dpt nie 6.
A prg jest 4,4. Znaczy spada. Cykl calkowicie naturalny bez progesteronu z zewnatrz. Tylko teraz se wepchnelam. Lekarz powiedział że jutro on spadnie do 2 a po jutrze okres...

Lekarz powiedział ze nie ma opcji, nawet jak sie podwoi to za 2 dni było by o wiele za mało.

Ja tam postanowilam bete powtórzyć. W środe. Ale jestem pewna ze okres przyjdzie wczesniej
Ale dlaczego lekarz nie zwiększył Twoich szans dając progesteron? Troszkę dziwne podejście bo biorąc pod uwagę koszta, obciążenie psychiczne przy całej procedurze i ten nawał leków jaki jest w nas pakowany chociażby przy stymulacji, to ta luteina to najmniejszy problem? Wkurzylam się.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

KREATOLA, to w koncu i mnie możesz dopisać do kalendarza. 8.03- kontrola owulacji przed crio...

Koniczyna...
AnetaB-stok...
Brak mi słow dziewczyny ... zaraz sie rozpłacze ...

Yplocka1, przez Ciebie tez bede płakać, z Twojej radości i mojej zazdrości... ;) gratuluje Kochana.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale dlaczego lekarz nie zwiększył Twoich szans dając progesteron? Troszkę dziwne podejście bo biorąc pod uwagę koszta, obciążenie psychiczne przy całej procedurze i ten nawał leków jaki jest w nas pakowany chociażby przy stymulacji, to ta luteina to najmniejszy problem? Wkurzylam się.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
ja na naturalym ale kazali brac leki od wczoraj...koniczynko bardzo mi przykro...tak bardzo ci kibicowalam...

reklama
Do góry