M@gda
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakiej wielkosci te pecherzyki?U mnie też ok, w lewym 10 pęcherzyków w prawym 6 ,dalej gonal i cetrotide,w srode badania,w piatek punkcja ledwo żyję, wyjezdzilam się po aptekach jak glupia ledwo zdążyłam do pracy na 12 ,szok, dobrze że od piątku idę na zwolnienie, złapie oddech trochę
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!!Gratuluje kochana,naczekalas sie na ten dzienwartosci hormonow tez super,nareszcie jest tak jak ma byc.buziakDziewczynki, jest serduszko. 150 na minute. Wszystko jest ok.
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. .
A co lekarz o tych hormonach powiedzial?Dziewczynki, jest serduszko. 150 na minute. Wszystko jest ok.
Dziewczynki, jest serduszko. 150 na minute. Wszystko jest ok.
dzisiaj 6dpt? qurcze jezeli 6dpt to troszke kiepsko rokuje, ale moze pomiar w złym czasie zrob jutro chociaż ten prg niski bardzo może nie wychodzi to co w lekach jest w krwi. Ciąża to nie matematyka. Nie ma skąd być 1,4 no chyba że coś na pęknięcie brałąś. JA bym zrobiła jutro bhcg.. bo 1,4 to wiesz wartość graniczna ale coś się dzieje walczy!!!U mnie lipa
Beta 1,4
Progesteron.... 4,36 ng/mol
Coś drgnęło i spada. Wepchnęła, sobie lutinusa i czekam aż lekarz zadzwoni