reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja tak z doskoku szybciutko, dzisiaj doświadczyłam na sobie CUDU-ja sceptyk
confused8gj.gif
otóż rano wysikałam na teście II a beta dzisiaj (32dc) 10054 ...
yes2.gif
i co myśleć o tym wszystkim ?! ja dzisiaj cały dzień w ciężkim szoku jestem ...

BZZZZZ_ no to jesteś kolejnym dowodem na to, że cuda się zdarzają:tak::tak::tak::tak::tak:Wszystkiego dobrego i szczęśliwego rozwiązania za jakieś 8 miesięcy!!!!!

Bzzzz wieklie gratulacje, to sie nazywa cud!!!!:-)

A ja dziewczynki niestety chyba za wcześnie się pochwaliłam:zawstydzona/y:
Niedługo po tym jak zaczęłam sie cieszyć pozytywnym wynikiem, poinformowałam najbliższych, zaczął mocno mnie boleć brzuch i dostałam skurczy. Jakiś czas później doszło plamienie, nie takie jak wcześniej brązowe, ale normalne jak krew.:-( Jak narazie jeszcze takiej konkretnej @ nie mam, narazie wciąz plamię raz mocniej, raz słabiej i nadal brzuch boli:-( tracę nadzieję, zbyt długo się nie nacieszyłam moją fasolką. Poczeklam do jutra albo @ się rozkręci albo się wszystko zatrzyma w co wątpie:-(
joweg chyba miałaś rację....:-:)-:)-(
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje i wsparcie!!!!!

roxii- nie denerwuj sie i rano smigaj do lekarza tylko lez i malo sie ruszaj..... i spokoj....... czasami kobiety w ciazy maja takie plamienia lekko czeerwone tez , wiec spokojnie nie denerwuj sie bo inaczej bedzie zle !!!!! prosze !!!!!!!!!!!!!

ja nie potrafilam sie uspokoci i moze dlatego stracilam moje fasolki , ty nie popelnij mojego bledu!!!!!!

Ostatnia edycja:
O kurde Roxii a bierzesz nospe? Często po transferze zalecają brać i potem w razie potrzeby. Jak masz to weź, może da się jeszcze Kochana uratować. Trzymam kciuki żeby jednak było ok. A brzuch może boleć tak jak na @ także to nie jest objaw, którym powinnaś się niepokoić. Mnie też bolało jeszcze przez jakiś czas po pozytywnej becie. Najważniejsze żeby tych skurczy nie było.

reklama
kosik ma racje bierz nospe i walcz kochana !!!!!!

ja mykam spac kochane , roxxxiiii calym sercem z Toba jestem !!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry