reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

wiolka bedziesz mogla sie teraz zajac czyms na co nie mialas nigdy czasu:))
ide spac na godzinke tak sie zmeczylam

reklama
Roxi gratulacje!!!:-):-):-)
Czekamy jeszcze na dwie bety -na pewno będą pozytywne:tak:
Palu no nie bardzo to odsniezanie w Twoim stanie:wściekła/y:-mąż Cię powinien do domciu pogonić
Mnie też dziś zmorzyło i spalam godzinkę
Od jutra już się nie zrywam o 6 bo mam już wolne:-D

a ja od rana kiepsko sie czuje masakra najpierw moja mala miala temperature i cos ja rozkladalo a teraz ja faszeruje sie czym tylko moge pje z cytryna herbate biore rutinoskorbin ale czuje sie slabo.:-(

Hejka staraczki i zafasolkowane świeże i już będące na wylocie mamusie , za wszystkie trzymam kciuczki i wierze że każdej z was się uda;)
Lolitko jak ty się czujesz , ja już marzę o porodzie i namawiam synusia aby wyszedł szybciej ale czy się uda go namówić cięzko powiedzieć;)
Pozdrawiam dziewczyny!!!

Hej Dziewczynki :-)
Roxii - ogromne gratulacje. Bardzo się cieszę, że się udało :-) Ściskam gorąco, dbajcie o siebie :tak:
Sylha - trochę nie zaglądałam a Ty takie ładne niespodzianki uszykowałaś ;-) Pij cały czas dużo wody i się nie przemęczaj Kochana. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło w jak najlepszym kierunku i żebyś niedługo zobaczyła piękny wynik na teście. Zobacz, jak to zleciało. Dopiero co zaczynałaś a jesteś już na finiszu. Jeszcze raz ogrooooooooooooomne kciukasy :tak:

Kosik- dzięki, ale wiesz niby finisz, ale jeszcze nie do końca....wodę ciągnę jak kobyła teraz sączę kakao :-) i mam nadzieję, że się hiperka tego przerazi i zwątpi :-).
Dziewczyny, Wy też miałyście po punkcji mierzyć brzuch i wagę codziennie o stałej porze?!?!?

reklama
Witajcie

zalatana jestem dziś a buuuu

Za pozostałe testy, betki nadal trzymam kciuki :)

Kurcze laski w pon mam wizytę co z moja stymulka od kiedy jak itd a od wczoraj "tam " mnie strasznie piecze chyba mi sie cos przyplątało akurat teraz... Myślicie, że mógłby mi gin zapisac jakąś nystatynę tak by sie gada pozbyć od stymulacji, która się zakończy za ok 3 tyg...

Czy stymulacja i jakas infekcja to nie po drodze...?

Wszak jak bym zaczęła tę stymulacje a potem bym załapała gada to pewnie by nie przerwali stymulacji...

Trochę jestem wściekła bo nie miałam nic od 5 lat a tu teraz, gdy jestem tak blisko celu jakiś gad mnie zżera" tam "

Do góry