Pixie_Dixie
Fanka BB :)
A czy ktoras z Was korzystala z IMSI? U nas jest problem z nasieniem, wiec mielismy wlasnie imsi i do piatej doby z 8 zarodkow dotrwal tylko jeden. Lekarz powiedzial, ze ze slabym nasieniem tak sie zdarza. No ale liczylam, ze jak jest IMSI, to efekty sa lepsze [emoji19]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My mieliśmy ImSi , z 6 zaplodnillo sie 5, dwie 3 dniowe zamrozili- bo super sie rozwijały, jedna sie źle dzieliła,i 2 blastki zamrożone . Ta metoda nie daje pewności, pomaga ale to i tak zależy od jakości naszych komórek rozrodczych, embriologow, warunków hodowlanych....Szczęścia !
A do tych dziewczyn, które maja dola i wątpliwości.... macie mega kopniaka w dupke ode mnie. Przestać sie użalać, trafiło na nas, niestety... pomyślcie,ze jednak macie to szczęście ,ze działacie, macie kase,możliwości. Pamiętajcie,ze pozytywne myślenie to połowa sukcesu, jeśli sie zamartwiajcie to wasze ciało czyli wasze komórki tez bedą smutne , a nie o to chodzi. Ja jak mam dola to przypominam sobie historie dziewczyn z forum, które naprawdę maja pod górkę ale zarażają optymizmem i dla nich duże [emoji8]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio