reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annemarie. Dzięki. Tak właśnie sobie pomyślałam. Tak wysoki estradiol ponad 12 tys. I ja jeszcze biorę 3x2 estrofem to może być to. Może jeszcze te dodatkowe bole około jajnikow to tez to. A pewnie śluzowka przekrwiona. Wiem. Wieem. Szukam pocieszenia.
W srodku nie siedzimy,ciezko powiedziec.Mam nadzieje,ze juz nie wroci i bedzie juz tylko lepiej,piekniej i szczesliwiej...

Cześć Dziewczyny [emoji846]widzę ze na forum gorąco i dużo się dzieje ... wszystkim którym się udało gratuluje a za resztę oczywiście jak zawsze trzymam kciuki... Ja wracam do gry i z konkretna diagnoza po wymuszonych badaniach , intuicja Mnie nie myliła i za moimi niepowodzeniami stoi immunologia . Dziś odebrałam plan leczenia od lekarza immunologa i 6.03 mam wizytę przed kolejnym ivf .Mam pytanko czy któraś z was miała wlewy z interlipidu ??? I czy dało to efekty ? Oczywiście do tego jest jeszcze masa innych leków ale powiem wam po litrach wylanych łez mam znowu nadzieje [emoji846][emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny [emoji846]widzę ze na forum gorąco i dużo się dzieje ... wszystkim którym się udało gratuluje a za resztę oczywiście jak zawsze trzymam kciuki... Ja wracam do gry i z konkretna diagnoza po wymuszonych badaniach , intuicja Mnie nie myliła i za moimi niepowodzeniami stoi immunologia . Dziś odebrałam plan leczenia od lekarza immunologa i 6.03 mam wizytę przed kolejnym ivf .Mam pytanko czy któraś z was miała wlewy z interlipidu ??? I czy dało to efekty ? Oczywiście do tego jest jeszcze masa innych leków ale powiem wam po litrach wylanych łez mam znowu nadzieje [emoji846][emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Ropuszka, ta immunologia to chodzi o przeciwciała czy to tematyka bardziej rozszerzona ?, gdzieś już coś slyszalalam, Ja nie zachodzę w ciążę z niewiadomej przyczyny, teraz jestem przed ivf, sama myślę że problem tkwi gdzieś głębiej i też się boje że na tym etapie też może pójść coś nie tak, kto kierował Cię na badania? I jakie mniej więcej? Byłabym wdzięczna za jakieś info

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry