reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Rybka
Gratulacje !!!!!! :rofl2::rofl2:

Pixie_Dixie
Kobietko biedna coś ty przeżyła całe szczęście że nie odstawiłaś leków, teraz to musi być już dobrze wypoczywaj a mężuś niech koło Ciebie skacze;)

reklama
ja jade w 13 bo tak wracam z urlopu i mam nadzieje ze nie bedzie za pozno...i oby nic innego sie nie trafilo...i tu pytanie:czy jak podchodze na naturalnym to co moze sie zdazyc i przeszkodzic w transferze,i jak wyglada sprawa z tym oknem implantacyjnym bo jak wypadnie na niedziele to nic z tego?jade w czwartek...
Aniu, wszystko zależy od długości cyklu i kiedy jest owulacja. Ja np. mam cykle 31 dniowe a owulka zwykle w 17-18dc. Kazał mi przyjść w 12 ale było tak wcześnie ze nawet hormonów nie badaliśmy, potem przyszłam w 16 - wielki pęcherzyk, wyglądał jakby za chwile miał pęknąć ale z hormonów wyszło ze jeszcze ciut za wcześnie. Byłam w 18, pęcherzyk pęknięty, z hormonów info ze właśnie tego 18 przed wizyta pękł i od tego momentu 5 dni do transferu a w 20 dc sprawdził jeszcze przyrost progesteronu. Juz bez wizyty.

Edit
U mnie 5 dni bo blastka

Ostatnia edycja:
Gdyby tak na poważnie brać stereotypy to na bank jestem w ciąży ;) dziś o 7 rano poczułam potrzebę zjedzenia na śniadanie... rosołu, z wkładka mięsną. A zwykle o tej porze jem cruasanta albo płatki jaglane na mleku z żurawina albo co innego małego i słodkiego. Może to nawet bliźniaki ;)

Gdyby tak na poważnie brać stereotypy to na bank jestem w ciąży ;) dziś o 7 rano poczułam potrzebę zjedzenia na śniadanie... rosołu, z wkładka mięsną. A zwykle o tej porze jem cruasanta albo płatki jaglane na mleku z żurawina albo co innego małego i słodkiego. Może to nawet bliźniaki ;)
ja tak miałam na kaca:)))

reklama
Do góry