reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Gratulacje RybkoUrodziłam o 3 w nocy przez cc jak będę bardziej kumam to jeszcze wsxystko napisze
[emoji480][emoji480][emoji480][emoji480]
Daj znać jak się czujecie Ty i chłopaki
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna82
Aniu, wszystko zależy od długości cyklu i kiedy jest owulacja. Ja np. mam cykle 31 dniowe a owulka zwykle w 17-18dc. Kazał mi przyjść w 12 ale było tak wcześnie ze nawet hormonów nie badaliśmy, potem przyszłam w 16 - wielki pęcherzyk, wyglądał jakby za chwile miał pęknąć ale z hormonów wyszło ze jeszcze ciut za wcześnie. Byłam w 18, pęcherzyk pęknięty, z hormonów info ze właśnie tego 18 przed wizyta pękł i od tego momentu 5 dni do transferu a w 20 dc sprawdził jeszcze przyrost progesteronu. Juz bez wizyty.ja jade w 13 bo tak wracam z urlopu i mam nadzieje ze nie bedzie za pozno...i oby nic innego sie nie trafilo...i tu pytanie:czy jak podchodze na naturalnym to co moze sie zdazyc i przeszkodzic w transferze,i jak wyglada sprawa z tym oknem implantacyjnym bo jak wypadnie na niedziele to nic z tego?jade w czwartek...
Edit
U mnie 5 dni bo blastka
Ostatnia edycja:
Koniczyna82
Gratulacje!Urodziłam o 3 w nocy przez cc jak będę bardziej kumam to jeszcze wsxystko napisze
Koniczyna82
Gdyby tak na poważnie brać stereotypy to na bank jestem w ciąży dziś o 7 rano poczułam potrzebę zjedzenia na śniadanie... rosołu, z wkładka mięsną. A zwykle o tej porze jem cruasanta albo płatki jaglane na mleku z żurawina albo co innego małego i słodkiego. Może to nawet bliźniaki
Emilianka6966
ja tak miałam na kaca))Gdyby tak na poważnie brać stereotypy to na bank jestem w ciąży dziś o 7 rano poczułam potrzebę zjedzenia na śniadanie... rosołu, z wkładka mięsną. A zwykle o tej porze jem cruasanta albo płatki jaglane na mleku z żurawina albo co innego małego i słodkiego. Może to nawet bliźniaki
Urodziłam o 3 w nocy przez cc jak będę bardziej kumam to jeszcze wsxystko napisze
Gratulacje
Koniczyna82
Cała Azja tak jada, podobno zdrowe co prawda bulion rybny rano wcinają ale widac idę w tym kierunku.Koniczyna
Hmmm !!! rosół na śniadanie ???? to dość nietypowe może to faktycznie pierwszy objaw
Może stresy z wczoraj domagają sie rekompensaty bo dzis co chwile jestem głodna
reklama
Koniczyna82
ja jeszcze nie miałam kacaja tak miałam na kaca))
Mam bezpiecznik, jak za dużo to...usypiam hihi
Podziel się: