reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A myślisz że powinnam zadzwonić do lekarza zapytać czy w tym 10 dc mogę przyjechać ? Chodze do tego samego lekarza co Ty :) powodzenia i daj znać jak dzisiaj po wizycie ;)

Powie ci,ze możesz, ale okaże sie na wizycie czy będziesz musiała jeszcze raz przyjechać, to zależy od tego jak tam endo urosło .
No ja właśnie dzwoniłam do doktorka bo nie ma sensu do niego dzisiaj jechac, kazał mi odstawić acard i gdzieś za 1,5 tyg przyjechać, ucieszył sie z nowin chociaż mam do niego mały żal, ze sam sie nie zainteresował... No ale cóż to tylko lekarz z wieloma pacjentkami [emoji12]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Powie ci,ze możesz, ale okaże sie na wizycie czy będziesz musiała jeszcze raz przyjechać, to zależy od tego jak tam endo urosło .
No ja właśnie dzwoniłam do doktorka bo nie ma sensu do niego dzisiaj jechac, kazał mi odstawić acard i gdzieś za 1,5 tyg przyjechać, ucieszył sie z nowin chociaż mam do niego mały żal, ze sam sie nie zainteresował... No ale cóż to tylko lekarz z wieloma pacjentkami [emoji12]

A jak Twoja fasolka? :) super że tak to się wszystko skończyło :) serduszko już bije? :*

Powiem tylko duży krwiak a zdjecie pozostawię bez komentarza....
08b420770d8514b2e095dde2f829cd59.jpg

Cudowna wiadomosc!!! Wierzylam do konca, ze bedzie dobrze!! :)

Popołudniu jak mi tak krew leciała to luteiny juz nie wzięłam [emoji58] i dopiero teraz wieczorne bo 4 h u gina w kolejce [emoji43]

Wow, u ktorego to tyle sie czeka? Bo 4h to troche brzmi jak mój doktorek - Markuszewski :)

Dziewczyny jak myślicie mogę pojechać na wizytę przed crio w 10 dc, lekarz kazał przyjechać 11-13 dc, ale najbardziej mi pasuje 10 dc bo nie muszę brać wolnego, jak myślicie?
ja jade w 13 bo tak wracam z urlopu i mam nadzieje ze nie bedzie za pozno...i oby nic innego sie nie trafilo...i tu pytanie:czy jak podchodze na naturalnym to co moze sie zdazyc i przeszkodzic w transferze,i jak wyglada sprawa z tym oknem implantacyjnym bo jak wypadnie na niedziele to nic z tego?jade w czwartek...

Ja dzwonie do mojego ginekologa i nie odbiera chyba do kliniki pojadę mam obfite plamienie kawa z mlekiem pachnie to jak krew :-/ albo śmierdzi jak krew. Hehe
Mam nadzieję, że nie zrobił mi się jakiś torbiel jestem już 5 dni po @ dni płodne idą k nigdy czegoś takiego nie miałam Któraś z was może tak miala po punkcji i po pierwszej @?

Zdecydowałam się na Grygoruka. Jak na razie nie żałuję. Zobaczymy jak będzie dalej.

No my właśnie też u dr. Grygoruka. Jak narazie dobre wrażenie na nas zrobił. Mam nadzieje, że nam pomoże. Trzymam kciuki ✊✊

Witaj ja osobiście bym ci poleciła dr Piotr Pierzynski przyjmuje w Białymstoku w Medicover bardzo dobry specjalista i przede wszystkim nie naciaga na niepotrzebne koszty :)

Dziękuje za informacje. Zdecydowliśmy, że narazie podejmiemy próbę tu gdzie zaczeliśmy :)

reklama
A jak Twoja fasolka? :) super że tak to się wszystko skończyło :) serduszko już bije? :*

Akcja serca widoczna ale nie słuchaliśmy jeszcze, nie chcieliśmy malucha męczyć

Cudowna wiadomosc!!! Wierzylam do konca, ze bedzie dobrze!! :)

Wow, u ktorego to tyle sie czeka? Bo 4h to troche brzmi jak mój doktorek - Markuszewski :)

Tez na M ale to nie Twój, okazało sie ,ze był na urlopie i babeczki sie naschodzily [emoji6]

Do góry