reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja leze a ze mną takie przypadki, jednej ciąża obumarła i czeka na poronienie, a druga walczy, krwawi i w ogóle, no masakra, płakać mi sie chce [emoji22]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Bidulka :(
Musisz myśleć pozytywnie, dla swojego maleństwa na pewno znajdziesz w sobie tą siłę.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji123][emoji123][emoji123]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Taki kalkulator znalazła, mi wyszło 36% [emoji6] u nas bez zmian, plamienia nie ma, czasami cos mnie zakłuje, lekarze nic nie mówią oprócz "leżeć", zero badań dzisiaj, jak tak dalej pójdzie to niech mnie do domu lepiej wypisza, albo zejdę sama do laboratorium i sobie zrobię krew [emoji12]

Taki kalkulator znalazła, mi wyszło 36% [emoji6] u nas bez zmian, plamienia nie ma, czasami cos mnie zakłuje, lekarze nic nie mówią oprócz "leżeć", zero badań dzisiaj, jak tak dalej pójdzie to niech mnie do domu lepiej wypisza, ale zejdę sama do laboratorium i sobie zrobię krew [emoji12]

A jaki masz poziom progesteronu?

Poczytaj na internecie. Bo jezeli ktores jest dodatnie nie pamietam czy igg czy igm to znaczy ze mialo sie ta chorobe w dziecinstwie lub na nia szczepilo. Ja tez mialam ktores dodatnie. Poczytaj i glowa do gory...
Igm wlasnie potwierdza ewentualne przechodzenie choroby w przeszlosci czy tez szczepienie przeciwko niej. To jest poziom przeciwcial

Nie ma tutaj dziewczyn, nikogo z Novum?
Może jednak jest ktoś, cokolwiek.
Czytałam, że w Invicie mają to Famsi i że jeszcze coś bardziej ulepszonego , ale nic nie mogę znaleść.
Czy rzeczywiście AMH na poziomie ,1, 5 i 1,2 jest aż tak złe?
Najpierw nam mówiono, że tylko moje komórki się starzeją więc czas goni, a teraz po pogorszeniu wyników M powiedziano nam, że u mężczyzn też spada liczba plemników, chociaż miesiąc temu była rozmowa, że plemniki u każdego mężczyzny regenerują się w 30 dni.
Dlatego tym razem chcemy dobrze wybrać klinikę.
Też miałam długi z anty i krótki z anatagonistą, ale krótkiego z antykoncepcją nigdy i dla mnie to jakieś dziwne, na froum embriologicznym piszą, że nie robi się takich stymulacji.:confused2:

reklama
Do góry