Milagors, a jaka ma być w 3dpt? U mnie też było 0. A w piątek już będzie mega.Beta 0
Prg 23
Estradiol 4600
Prg przyzwoity, zwiekszy mi i tak dawke dzisiaj... beta wyglada strasznie ale to 3dpt wiec musi chyba taka byc....aaaaa. nie na moje to nerwy
reklama
Dziewczyny, jestem nienormalna. Jestem tak zestresowana, że co chwilę latam sprawdzić czy nie ma krwawienia. Trochę mnie brzuch boli. Biorę nospe. Ale strasznie się boję. Tyle razy już to przerabiałam.
Nie jestes nienormalna.... wszystkie takie tu jestesmy. Ta procedura robi z ludzi psychiczne wraki. Niestety. Robilam tak jak ty. Balam sie tez. Niestety to jest koszmar....
Milagors, a jaka ma być w 3dpt? U mnie też było 0. A w piątek już będzie mega.
Haha. No ja bym juz chciala cudu doswiadczyc
Roksii89
Fanka BB :)
Również życzę Ci wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tego jednego marzenia :-*Gosia
Wszystkiego najlepszego spelnienienia tego najwazniejszego marzenia a nawet i podwojnie
100 LAT 100 LAT
Roksii89
Oooooo boże jak to :'( kurde bardzo mi przykroDziewczynki puste jajo [emoji22] za tydzień kontrola i jak nic sie nie pokaże to odstawiam leki
Gosiu niestety prezentu nie ma, ale duzo zdrówka życzę[emoji8]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
anetka303
To było twoje pierwsze usg? Który to tydzień? Może kropek po prostu potrzebuje więcej czasu. A jak wyglądały Twoje przyrosty bety w poszczególnych dniach?Dziewczynki puste jajo [emoji22] za tydzień kontrola i jak nic sie nie pokaże to odstawiam leki
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Przykro miDziewczynki puste jajo [emoji22] za tydzień kontrola i jak nic sie nie pokaże to odstawiam leki
Ewunka
Chyba każda tak ma a zwłaszcza te co mają klika porażek za sobą. .... i to jest coraz gorzej ....... ze mną przynajmniej. ....Dziewczyny, jestem nienormalna. Jestem tak zestresowana, że co chwilę latam sprawdzić czy nie ma krwawienia. Trochę mnie brzuch boli. Biorę nospe. Ale strasznie się boję. Tyle razy już to przerabiałam.
reklama
Pixie_Dixie
To było twoje pierwsze usg? Który to tydzień? Może kropek po prostu potrzebuje więcej czasu. A jak wyglądały Twoje przyrosty bety w poszczególnych dniach?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsze usg, 5 tydzień, beta super, a pęcherzyk prawie 13 mm, te brązowe plamienia to moze być to, i lekarz miał średnia minę, wiec juz sie oswajam....
Podziel się: