reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, jestem nienormalna. Jestem tak zestresowana, że co chwilę latam sprawdzić czy nie ma krwawienia. Trochę mnie brzuch boli. Biorę nospe. Ale strasznie się boję. Tyle razy już to przerabiałam.

Dziewczyny, jestem nienormalna. Jestem tak zestresowana, że co chwilę latam sprawdzić czy nie ma krwawienia. Trochę mnie brzuch boli. Biorę nospe. Ale strasznie się boję. Tyle razy już to przerabiałam.

Nie jestes nienormalna.... wszystkie takie tu jestesmy. Ta procedura robi z ludzi psychiczne wraki. Niestety. Robilam tak jak ty. Balam sie tez. Niestety to jest koszmar....

Dziewczynki puste jajo [emoji22] za tydzień kontrola i jak nic sie nie pokaże to odstawiam leki
Gosiu niestety prezentu nie ma, ale duzo zdrówka życzę[emoji8]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
To było twoje pierwsze usg? Który to tydzień? Może kropek po prostu potrzebuje więcej czasu. A jak wyglądały Twoje przyrosty bety w poszczególnych dniach?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba każda tak ma a zwłaszcza te co mają klika porażek za sobą. .... i to jest coraz gorzej ....... ze mną przynajmniej. ....

reklama
To było twoje pierwsze usg? Który to tydzień? Może kropek po prostu potrzebuje więcej czasu. A jak wyglądały Twoje przyrosty bety w poszczególnych dniach?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsze usg, 5 tydzień, beta super, a pęcherzyk prawie 13 mm, te brązowe plamienia to moze być to, i lekarz miał średnia minę, wiec juz sie oswajam....

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Do góry