reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roxii- lajcik :-)!!!!!
Dobra poczekam do jutra czego się nowego dowiem, ale czuję się przychlastana :eek::baffled:
No, ale M się śmieje, że mam drużynę z rezerwą :-),

reklama
joweg Kończy remonty,a ja zaczynam,żeby się czymś zająć.Teraz czekam jak teście wyjadą i ruszam pełną gębą:-)

joweg ale Ci fajnie że masz śnieżynki...
To kiedy kończycie remont??
bo ja kiedyś pisałam.. że ja też niebawem zaczynam remont :) i u mnie to się chyba wszystko na siebie nałoży :)

Trzymam za testujace dzisiaj kciuki - mam nadzieje, ze sie udalo :)
Ja dzisiaj pojde chyba na rozmowe do mojego lekarza - zapytam jak on to wszystko widzi i co proponuje - jakies zmiany w leczeniu itp. Wtedy zdecyduje ostatecznie czy zmieniam klinike czy zostaje tutaj jeszcze raz.

dziewczyny, ja czekam jeszcze na kredyt w sumie w tym tygodniu to powinnien juz byc niby na 100% i kurcze dalej nikt nie dzowni, zadnego listu jak do piatku nic nie przyjdzie to w poniedzialek dzwonie co to ma znaczyc !!!! bo juz czekamy 3 miesiace , a musimy do konca kwietnia sie wyprowadzic, wiec marzec , kwiecien remont a potem planuje juz nie wiem maj czerwiec crio ale sie zastanawiam , rozum mowi poczekaj do czerwca to spokojnie ze wzsytskim zdazymy a serce mowi nie czekaj juz na nic :)

ewa- ja jakbym mogla to bym zmienial klinike ale mam u nich mrozaki no i meza sperma jest , a ta druga klinika co w okolicy to ma jeszzce gorsza opinie niz ta , koleznaka tam miala robione ivf i wogole klapa , wiec niemam wyboru musze zostac tutaj :(

Hejka! Ja juz byłam na betce i właśnie wróciłam, wynik ma być po 12:tak:
dzis robiłam dwa sikańce i druga kreseczka mocniejsza niz wczoraj, juz nie trzeba patrzeć pod światło zeby ją zobaczyć:-D
Ale moje zycie nie moze być normalne, więc jest oczywiscie ale. Wczoraj zaczęłam plamić i dziś znów to samo:sorry2: tzn nie jest to jakieś mocne plamienie, tylko ten zel dopochwowy (progesteron) co codziennie rano go aplikuję to on mi wylatuje zabarwiony na brązowo, to wygląda jak takie brązowe skrzepki, ale nie jest tego jakoś duzo, ale jednak jak idę siusiu i się wycieram to zawsze trochę tego jest:baffled: nie wiem co mam myśleć, boję się:-(
Rozmawiałam o tym z pielęgniarką, powiedziała ze narazie nic mi odpowiedzieć nie moze, bo trzeba zobaczyć wynik bety. Powiedziała ze jak beta będzie powyzej 50 to znaczy ze jest ciaza i wszystko powinno być ok, a jeśli wynik mniejszy to bardzo prawdopodobne że jutro, pojutrze przylezie @ :-(
I jak ja mam się ku...a nie stresować:angry:

reklama
Do góry