reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości w czasie wizyty!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już luty - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Rok 2016 zakończony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Styczeń
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
10.02 - kreatola - badania prenatalne 2
10.02 - sunrisea - wizyta przed podejściem

11.02 - Milagors - transfer
13.02 - Peeggy - wizyta kwalifikująca do criotransferu
13.02 - ambicja - badania prenatalne
14.02 - Pixie_Dixie - USG pęcherzykowe / serduszkowe [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę / badania prenatalne
17.02 - husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
18.02 - Bertha - wizyta kwalifikująca w klinice
22.02 - zanetaanna - kontrola przed crio
23.02 - Rybka14 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27.02 - Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę

01.03 - BeataWarszawa - badania prenatalne 2
02.03 - dusia88 - kontrola przed punkcją
06.03 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
07.03 - Żanka1410 - wizyta przed podejściem
09.03 - karolina1984 - kontrola przed transferem
13.-16.03 - Rybka14 - termin porodu
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu
17.07 - Rustynka - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fak, zapomniałam wczoraj wziąć estrofem [emoji58] troszkę śluz brunatny, myślicie,ze to bardzo zaszkodzi?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

@kreatola rany, ale to szybko zleciało. Już połoweczka! Pięknych widoków życzę i o fotki sie upominam :)

@sunrisea , @Maryn123

@Pixie_Dixie cholercia, nie wiem. A jakie dawki tego estrofemu jesz? Ile razy dziennie? Chyba takie jednorazowe zapomnienie nie zaszkodzi ale lepiej sie skontaktuj z kliniką i dowiedz.

Mam ochotę sie strzelić w twarz... [emoji22] 2x1, na ulotce jest ze jak dłużej niż 12 h to mam pominąć i rano normalni wzięłam...

Mam ochotę sie strzelić w twarz... [emoji22] 2x1, na ulotce jest ze jak dłużej niż 12 h to mam pominąć i rano normalni wzięłam...

Ja myślę, ze wszystko będzie dobrze ale z kliniką skontaktuj sie po pierwsze na wszelki wypadek a po drugie... prawdopodobnie cię uspokoją a to ważne. Po co masz sie katować cały weekend?

A na tabsy ustał sobie alarm w telefonie :*

Dziewczyny, czy mialyscie jakieś opory, wątpliwości przed in vitro? Jedna z moich sióstr jest przeciwna. Mam mętlik w głowie. Dzisiaj porozmawiam o tym z moim lekarzem, ale nie wiem co zrobić. Jakoś nie wierzę, że to podejście do iui się uda i chciałbym in vitro już, a czasami się tego boję. Jak sobie radziłyście przed ostateczną decyzją?? ??

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy mialyscie jakieś opory, wątpliwości przed in vitro? Jedna z moich sióstr jest przeciwna. Mam mętlik w głowie. Dzisiaj porozmawiam o tym z moim lekarzem, ale nie wiem co zrobić. Jakoś nie wierzę, że to podejście do iui się uda i chciałbym in vitro już, a czasami się tego boję. Jak sobie radziłyście przed ostateczną decyzją?? ??

Oska my nie mieliśmy zadnych wątpliwości, wiedzielismy ze jesli IUI sie nie udadza to nastepnym krokiem bedzie in vitro. U meza w rodzinie tez sa osoby przeciwne...ale powiem Ci tak ze przeciwni i najwiecej do powiedzenia maja ci ktorych to nie spotkało...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas teraz drugie iui i podliczajac koszty wydaliśmy już 3500 w trzy miesiące, więc to też jest argument za in vitro. Cieszyłam się, ze nasienie się poprawiło to okazało się, że pęcherzyki nie rosną. Na naturalne poczęcie nie liczę, a właśnie ku temu namawia mnie siostra i chyba ma nadzieję mama. Nikt tak nie zrozumie sprawy jak Wy, a jednoczesnie każda musi sama zdecydować... Dzięki za wsparcie.

reklama
29 komórek wooow. Zaszalalas. Ja właśnie nie wiem jak to kurde będzie bo ja mam zespół policystycznych jajników wiec chyba nie na naturalnym. Właśnie zupełnie się na tym nie znam a nie xhce juz żadnej stymulacji. Teraz tylko progesteron dopochwowo przez 1.5 tyg później przestać by okres przyszedł i nie wiem. Właśnie ciekawa jestem hmmm jestem zielona w wielu tematach. A że leczę się za granicą to właśnie tu inna polityka mam wrażenie jakby sami jeszcze pomysłu nie mieli.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko 4 już nie ma, 9 zamrożonych ale nie wiadomo ile będzie ok. Reszta była zła. Więc z 29 zostało tylko 9 i liczę na to, że wszystkie są ok

Do góry