reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie robia znieczulenia ogolnego bez papierow od anestezjologa.... ale to dziwne bo ja mialam histero w ogolnym i mi zrosty wycieli...nie bylo mowy o miejscowym
Znieczulenia ogólnego nie robią bez anestezjologa ale dziewczyna ma w miejscowym. Sama się zdziwiłam tym bardziej ze lekarz stwierdził że może polipy usunie. Hmmm to już dużą ingerencja. Nawet gdyby, to przeciex wszystko sie moze zdarzyć i pacjentka powinna być przygotowana jak do operacji. To moje zdanie ale tak jak mówię lekarz chyba wie co robi

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosia masz juz wyniki histero?
Jak mąż? ? Macie wyniki
Jakies wiesci od lekarza co dalej ?
Tak mam wynik wszystko jest ok zadnego polipa ani miesniaka nie uwidoczniono endometrium w okresie wzrostu wiec super dysplazji i patologicznych komorek tez nie ma :)
Wit b12 podwyzszona 890 a norma do 600 z kawalkiem
Kwas foliowy powyzej 20 a norma do 17.5
Homocysteina 8 wiec spadla tylko o 0.4 mimo 3 miesiecznej suplementacji jak ma spadac w takim tempie to zdarze osiwiec :)
Chyba musze wprowadzic sok z buraka do codziennej diety moze szybciej bedzie spadac :p
Wit d3 42 wiec juz nie suplementuje
Tarczyca w porzadeczku :)
Gdzies za tydzien bede robic podstawowe wyniki z immunologi czekam na kase :)
A emek w zwiazku z oparzeniem narazie nie robi wynikow nasienia ani zadnych innych bo przy oparzeniu i lekach jakie sie stosuje wyniki z krwi moga byc zaburzone a o oddaniu nasienia nawet nie mysli z tego bolu to nie wie czy by mu wogole sie udalo :oo2:
Rana oparzeniowa goi sie w miare dobrze oprocz 2 miejsc z martwica ktora naszczescie sie zmniejsza :) jutro czeka mnie zmiana opatrunku i juz sie boje wrzasku przy zdejmowaniu przy pielegniarce i lekarzu troche sie powstrzymywal :happy:
Zobaczymy jak bedzie w poniedzialek po wizycie czy beda cos wycinac czy uda sie tkankom zregenerowac.
Z lekarzem w sprawie in vitro bede sie kontaktowac w nastepnym tygodniu czy trzeba przesowac wszystko

Witajcie Dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was leczy sie w klinice Gyncentrum w Katowocach i korzystała z "programu 2+1"

Doktorek oddzwonil. Mam tak trzy godz przed nie jeść, znieczulenie okoloszyjkowe, powiedzial że nie boli tylko nieprzyjemne uczucie jest, jestem już trochę spokojniejsza. I mam nadzieję że polipa nie będzie ;)
No widzisz i wszystko jasne [emoji4] miejmy nadzieje aczkolwiek jeśli by był to to nie będzie to i tak jesteś na wygranej pozycji

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry