reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie robia znieczulenia ogolnego bez papierow od anestezjologa.... ale to dziwne bo ja mialam histero w ogolnym i mi zrosty wycieli...nie bylo mowy o miejscowym
Znieczulenia ogólnego nie robią bez anestezjologa ale dziewczyna ma w miejscowym. Sama się zdziwiłam tym bardziej ze lekarz stwierdził że może polipy usunie. Hmmm to już dużą ingerencja. Nawet gdyby, to przeciex wszystko sie moze zdarzyć i pacjentka powinna być przygotowana jak do operacji. To moje zdanie ale tak jak mówię lekarz chyba wie co robi

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosia masz juz wyniki histero?
Jak mąż? ? Macie wyniki
Jakies wiesci od lekarza co dalej ?
Tak mam wynik wszystko jest ok zadnego polipa ani miesniaka nie uwidoczniono endometrium w okresie wzrostu wiec super dysplazji i patologicznych komorek tez nie ma :)
Wit b12 podwyzszona 890 a norma do 600 z kawalkiem
Kwas foliowy powyzej 20 a norma do 17.5
Homocysteina 8 wiec spadla tylko o 0.4 mimo 3 miesiecznej suplementacji jak ma spadac w takim tempie to zdarze osiwiec :)
Chyba musze wprowadzic sok z buraka do codziennej diety moze szybciej bedzie spadac :p
Wit d3 42 wiec juz nie suplementuje
Tarczyca w porzadeczku :)
Gdzies za tydzien bede robic podstawowe wyniki z immunologi czekam na kase :)
A emek w zwiazku z oparzeniem narazie nie robi wynikow nasienia ani zadnych innych bo przy oparzeniu i lekach jakie sie stosuje wyniki z krwi moga byc zaburzone a o oddaniu nasienia nawet nie mysli z tego bolu to nie wie czy by mu wogole sie udalo :oo2:
Rana oparzeniowa goi sie w miare dobrze oprocz 2 miejsc z martwica ktora naszczescie sie zmniejsza :) jutro czeka mnie zmiana opatrunku i juz sie boje wrzasku przy zdejmowaniu przy pielegniarce i lekarzu troche sie powstrzymywal :happy:
Zobaczymy jak bedzie w poniedzialek po wizycie czy beda cos wycinac czy uda sie tkankom zregenerowac.
Z lekarzem w sprawie in vitro bede sie kontaktowac w nastepnym tygodniu czy trzeba przesowac wszystko

Witajcie Dziewczyny, mam pytanie czy któraś z Was leczy sie w klinice Gyncentrum w Katowocach i korzystała z "programu 2+1"

Doktorek oddzwonil. Mam tak trzy godz przed nie jeść, znieczulenie okoloszyjkowe, powiedzial że nie boli tylko nieprzyjemne uczucie jest, jestem już trochę spokojniejsza. I mam nadzieję że polipa nie będzie ;)
No widzisz i wszystko jasne [emoji4] miejmy nadzieje aczkolwiek jeśli by był to to nie będzie to i tak jesteś na wygranej pozycji

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry