reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jak mam się przygotować do tej histeroskopii? Mam ją jutro o 17, o nic za bardzo nie pytałam lekarza :/ wiem tylko że znieczulenie będzie miejscowe

reklama
Dziewczyny jak mam się przygotować do tej histeroskopii? Mam ją jutro o 17, o nic za bardzo nie pytałam lekarza :/ wiem tylko że znieczulenie będzie miejscowe
Dowiedz sie jakie znieczulenie bo to wazne, zadzwoń do kliniki. Bo jeśli bedziesz uśpiona to trzeba byc na czczo I bez picia wody nawet minimum 6 godzin a czasem 12. W zalweznosci od miejsca. Ja tak mialam ale wiele dziewczyn nie bylo usypianych. I skoro nie masz zalecen to pewnie nie bedziesz I ty. Powodzenia.

Ja miałam histeroskopowo usuwanego polipa ale pod narkoza dzień wcześniej rano musiałam być w szpitalu i od 18 zero jedzenia i picia. Aż do dnia następnego do zabiegu. Przed zabiegiem lewatywka.

Dowiedz sie jakie znieczulenie bo to wazne, zadzwoń do kliniki. Bo jeśli bedziesz uśpiona to trzeba byc na czczo I bez picia wody nawet minimum 6 godzin a czasem 12. W zalweznosci od miejsca. Ja tak mialam ale wiele dziewczyn nie bylo usypianych. I skoro nie masz zalecen to pewnie nie bedziesz I ty. Powodzenia.
Mówił że miejscowe, nic więcej nie powiedział. Ale zadzwonię i się dowiem co i jak. Na czczo nie będę bo mam o 17 :/ dziewczyny jak znieczulenie miejscowe to bardzo boli?

Mówił że miejscowe, nic więcej nie powiedział. Ale zadzwonię i się dowiem co i jak. Na czczo nie będę bo mam o 17 :/ dziewczyny jak znieczulenie miejscowe to bardzo boli?
Ja mialam histeroskopie z biopsjia bez znieczulenia . Jak dla mnie nie boli jest poprostu nieprzyjemne a trwa doslownie chwile ..... ja wstalam po 3 minutach od zabiegu naciagnełam majtki i poszlam z mezem cos zjesc i do fryzjera . Wieczorem wzielam paracetamol bo czulam podbrzusze na 2 dzien bylam jak nowa .

reklama
Ja mialam histeroskopie z biopsjia bez znieczulenia . Jak dla mnie nie boli jest poprostu nieprzyjemne a trwa doslownie chwile ..... ja wstalam po 3 minutach od zabiegu naciagnełam majtki i poszlam z mezem cos zjesc i do fryzjera . Wieczorem wzielam paracetamol bo czulam podbrzusze na 2 dzien bylam jak nowa .
Dzwonię do lekarza ale nie odbiera, mój lekarz coś mówił że znieczulenie w szyjke, ale nie wiem czy dobrze pamiętam. Mam mieć hosteroskopie i jak będzie jakoś polip to od razu go usunie

Do góry