A jak szybko jest wynik w 5? Da sie jeszcze świeży transfer zrobić? Nie wiem jak szybko to skanowanie idzie...
No nie, trzeba mrozić. A na wyniki to koło dwóch tygodni się czeka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak szybko jest wynik w 5? Da sie jeszcze świeży transfer zrobić? Nie wiem jak szybko to skanowanie idzie...
Hej,po ivf też liczysz od dnia ostatniej miesiączki więc 2 tyg po transferze jesteś w 4 tcZ tego calculatora liczę od dnia miesiączki i jest inaczej niż od dnia transferu, a ta moja miesiączka to była na sztuczny a transfer chyba w 13 dc a normalnie to tak nawet owulacji nie mam... ale masz racje lekarz wyliczy jak zobaczy, CIERPLIWOŚĆ Pixi!!!!
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
U mnie wychodzi różnica 5 dni to dość sporo jak na taki wczesny etap, No ale zobaczymy co doktorek wyliczy [emoji6]
No właśnie z jednej strony tak... A z drugiej nie ma sie pewności czy cokolwiek dotrwa do piątego dnia. Nigdy nie zapomnę jak strasznie sie czułam kiedy z 15 dojżałych oocytow udało sie zapłodnić 13, po dniu było 10
a ja spokojna, miałam sie pojawić 5tego dnia i podpisać zgodę na mrożenie i biopsje. I wtedy mi powiedzieli ze hodowla stanęła i kiepsko to wyglada, ze blastki wykształconej nie ma ani jednej. I ze potrzymaja dzień dłużej i może coś ruszy ale nie dają gwarancji na nawet jeden. I w dodatku konieczność zamrożenia co tez może sie nie udać. Na szczęście zarodeczki ruszyły i w 6 dniu do blastki dotrwało 5. Ale co ja przeżyłam miedzy tym 5 a 6 dniem to tylko ja wiem. Jak kąpiel w przerębli, zupełnie nie byłam na to przygotowana.
Hehe to teraz ja już nic nie wiem. Myślałam że to się liczy normalnie od pierwszego dnia cyklu [emoji23] w piątek się wszystkiego dowiem [emoji16]Link do: ivf-infertility.com | Calculating the due date of delivery
Wybacz ze Po ang ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak u mnie . Jeśli od dnia ostatniej miesiączki do zaraz wchodzimy w 6 tydz [emoji173][emoji110]U mnie wychodzi różnica 5 dni to dość sporo jak na taki wczesny etap, No ale zobaczymy co doktorek wyliczy [emoji6]
Do iui raczej lepiej świeże wydaje mi sięDziewczyny mam pytanie. Zaczynamy z mężem myśleć o in vitro. U mojego lekarza podejdziemy jeszcze do dwóch iui, bo powiedział, ze doradza trzy przed in vitro. Ale jest problem, bo mąż musi wyjechać najpóźniej na początku kwietnia. Rozważamy możliwość zamrożenia jego nasienia. Stąd wynika moje pytanie, czy mrożone nasienie obniża prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Warto próbować??
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom