Koniczyna82
Fanka BB :)
No co ty, ja na pamięć moje znamKoniczyna szuka badań [emoji12]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co ty, ja na pamięć moje znamKoniczyna szuka badań [emoji12]
Peggy mi usunęli polipa. Gdy obudziłam się po histeroskopii, pierwsze co mi ordynator powiedział to było " tak wielkiego jeszcze nie widzialem". 1.5 roku i polip nie odrosl. Ważne by usunęli go całego. [emoji110]Ja nigdy nie miałam problemów z polipami. Ten najprawdopodobniej pojawił się po stymulacji.Tylko w moim przypadku moze sie okazać ze zanim mi usuna polipa to nie bedzie juz co transferowac bo zaden zarodek sie nie uchowa, nie przezyje mrozenia. I cała procedure trzeba bedzie zaczac od poczatkui nie ma gwarancji ze po kolejnej stymulacji sie to dziadostwo nie pojawi
![]()
No co ty, ja na pamięć moje znam. Nawet wydobyłam pełną dokumentację embriologiczną przebiegu zapłodnienia i hodowli, za każda stronę 60gr zapłaciłam bo smętny protokół po procedurze mnie nie zadowolił
![]()
![]()
Pewnie u mnie maja zasady, ze mówią tylko jak jest kwestia ryzyka wady sprzężonego z płcią. Ale dopytać sie jutro doktorka. I embriologa bo na wieczór jesteśmy zapisani na pogadankę u głównego embriologa. Musze na spokojnie wypisać w punktach moje wszystkie pytaniaTo ma znaczenie, ogromne. Prawo polskie jest jakie jest i przy naszych problemach znana płeć ma ogromne znaczenie.
Trzymam mocno [emoji110][emoji173]Nie, dopiero w poniedziałek. Powinna być w 10 dpt, ale to niedziela. Pewnie nie wytrzymam i zrobię w sobotę. Sikacz dziś też wyszedł. Bladzioch, ale wyszedł. Pewnie będę robić codziennie. Mam dziewczynkę w środku, podobno są silniejsze...
Dziękuję Wam za wsparcie. Za wszystkie oczywiście też trzymam kciuki.
Mi w klinice zrobią USG jeszcze później bo w 8 tyg. W piątek mam położna, myślisz że jak zrobi USG to zobaczy ile dzieciaczkow rośnie? To 6 tc z tego co obliczylam.
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
No co ty, ja na pamięć moje znam. Nawet wydobyłam pełną dokumentację embriologiczną przebiegu zapłodnienia i hodowli, za każda stronę 60gr zapłaciłam bo smętny protokół po procedurze mnie nie zadowolił
![]()
![]()
Trzymam mocno [emoji110][emoji173]
Ja dopiero co przeżywałam to samo. Zaczynam 6tc, modlę się by Twoja dziewczynka z Tobą została. [emoji258]
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
Nie, tylko chcę bardziej rozumiec w przyszlosc jak bede jakies decyzje podejmowac. Bo ja mam w tej dokumentacji dzien po dniu jak kazdy zarodek dojzewał, jakie mial oceny, ktore zdegradowaly, ktore kiedy przyspieszyly. A nawet takie bajery jak dokladnie wymienione wszystkie bibeloty użyte z dokladnym rodzajem szalek włacznie. Jak kiedys pisalam, informacje mnie uspokajaja, moge skoncentrowac mysli na probie zrozumienia o co tu chodzi I czas mijaNo dwa pecherzyki powinno być widać a co w środku czy sie jakieś jeszcze podzieliły [emoji12]
Heheh , Prawniczka normalnie [emoji6]
Od pierwszego dnia ostatniej miesiączki [emoji16] 6 tydz zaczynam dokładnie w piątek tak jak ty [emoji23] zaokraglilam. [emoji8]Ej, juz 6tc? To jak Ty to obliczasz? Mi wychodzi 5tc i 5 dni