reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny! Za wszystkie wielkie kciuki :* i miłego wieczoru... ja już myślę o poniedziałkowym pappa :( i się martwie żeby było dobrze...
Popieram wcześniejszy post milagros, jeśli usg ok, odpuść test. Już tu ostatnio pisałam o badaniach prenatalnych i teście pappa. Ale z drugiej strony z Twoim wiekiem powinno wyjść ok. Jestem o 10 lat starsza i za samo to miałam bardzo podniesione ryzyko.

reklama
Dziewczyny mam takie może dziwne pytanie ale Wy chyba mnie zrozumiecie.
Czy na moim miejscu byście dalej pracowały?
Pracuje fizycznie, przenoszę, podnosze , nieźle się namacham pot po tyłku cieknie. Pracuje 9 h dziennie + dojazd do pracy i powrót zajmuje 3 h autem. Jestem po 5 poronieniach, nie mam praktycznie szyjki macicy. To było moje drugie IVF. Dzisiaj usłyszałam , że nie ma powodu bym nie pracowała. Czy pracuje czy leżę i tak mogę poronić. Normalnie nie rozpieszczam się, i chora czy zdrowa idę do pracy. Tutaj jednak boję się. Czy myślicie że schizuje? To dzisiaj usłyszałam od położnej.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

Kochana ja tak jak i dziewczyny uważam, że już dawno powinnaś leżeć i odpoczywać w domku. Za długo nas wszystkie to kosztuje żeby ryzykować, więc zmykaj na L4!!!!

Dzięki dziewczyny za informację jak super, że tu jesteście! dobrze, że napisałam wynik moje tsh! Jutro zadzwonię i pójdę powiem jej jak sprawa wygląda

Ja się na wynikach nie znam, jednak mi teraz lekarz przy tsh powyżej 3 od razu przepisał leki do brania.

reklama
Cześć dziewczyny! Za wszystkie wielkie kciuki :* i miłego wieczoru... ja już myślę o poniedziałkowym pappa :( i się martwie żeby było dobrze...
A kiedy masz usg prenatalne i skąd wskazania do Pappa?
Ja na swoim usg prenatalnym mam niby określone prawdopodobieństwo wystąpienia 3 trisomnii, na podstawie NT itd., było ok ale zdecydowałam się na Nifty. Pappa z tego co czytałam i pisały dziewczyny,potrafi wprowadzić trochę zamętu i stresu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry