Popieram wcześniejszy post milagros, jeśli usg ok, odpuść test. Już tu ostatnio pisałam o badaniach prenatalnych i teście pappa. Ale z drugiej strony z Twoim wiekiem powinno wyjść ok. Jestem o 10 lat starsza i za samo to miałam bardzo podniesione ryzyko.Cześć dziewczyny! Za wszystkie wielkie kciuki :* i miłego wieczoru... ja już myślę o poniedziałkowym pappa i się martwie żeby było dobrze...
reklama
rybka14
Fanka BB :)
Tak wiem bo mój Tata ma 07.03 urodziny ja 14.03 a moi chłopcy no cóż między 13a 16 także same rybki choć mój doktorek mówił ze jeśli bardzo chce to może mi prezent urodzinowy sprawićRybka, z terminu porodu wypada, że będziesz mieć... dwie Rybki, wiesz?
Tak. Invicta. U dr. ST.Czyzby Invicta? Chyba tylko tam w 6dpt bete sie robi
U kogo sie leczysz?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Pixie bliznieta !!! Yupiiiiii
Ambicja zajrzyj na strone ciezaroweczki Po invitro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ambicja zajrzyj na strone ciezaroweczki Po invitro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Hej,nam za 2Za którym razie Wam się udało? Bo już mi się nie wszystko miesza a postów za duzo żeby przeczytać
2 stymulacja,2 transfer i jeszcze zostały 4 maluchy
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Żanka1410
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam takie może dziwne pytanie ale Wy chyba mnie zrozumiecie.
Czy na moim miejscu byście dalej pracowały?
Pracuje fizycznie, przenoszę, podnosze , nieźle się namacham pot po tyłku cieknie. Pracuje 9 h dziennie + dojazd do pracy i powrót zajmuje 3 h autem. Jestem po 5 poronieniach, nie mam praktycznie szyjki macicy. To było moje drugie IVF. Dzisiaj usłyszałam , że nie ma powodu bym nie pracowała. Czy pracuje czy leżę i tak mogę poronić. Normalnie nie rozpieszczam się, i chora czy zdrowa idę do pracy. Tutaj jednak boję się. Czy myślicie że schizuje? To dzisiaj usłyszałam od położnej.
38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
Kochana ja tak jak i dziewczyny uważam, że już dawno powinnaś leżeć i odpoczywać w domku. Za długo nas wszystkie to kosztuje żeby ryzykować, więc zmykaj na L4!!!!
Dzięki dziewczyny za informację jak super, że tu jesteście! dobrze, że napisałam wynik moje tsh! Jutro zadzwonię i pójdę powiem jej jak sprawa wygląda
Ja się na wynikach nie znam, jednak mi teraz lekarz przy tsh powyżej 3 od razu przepisał leki do brania.
Tak. Invicta. U dr. ST.
Znam
Roksii89
Może 3 będą :-*Szalejesz, u mnie przy blastocyscie w 16dpt było 1455 :-)
BeataWarszawa
Ja 19dpt miałam coś ok 3500Szalejesz, u mnie przy blastocyscie w 16dpt było 1455 :-)
1 zarodek, córcia [emoji7]
Ale bliźniaki super
reklama
BeataWarszawa
A kiedy masz usg prenatalne i skąd wskazania do Pappa?Cześć dziewczyny! Za wszystkie wielkie kciuki :* i miłego wieczoru... ja już myślę o poniedziałkowym pappa i się martwie żeby było dobrze...
Ja na swoim usg prenatalnym mam niby określone prawdopodobieństwo wystąpienia 3 trisomnii, na podstawie NT itd., było ok ale zdecydowałam się na Nifty. Pappa z tego co czytałam i pisały dziewczyny,potrafi wprowadzić trochę zamętu i stresu.
Podziel się: