reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny! Za wszystkie wielkie kciuki :* i miłego wieczoru... ja już myślę o poniedziałkowym pappa :( i się martwie żeby było dobrze...
Popieram wcześniejszy post milagros, jeśli usg ok, odpuść test. Już tu ostatnio pisałam o badaniach prenatalnych i teście pappa. Ale z drugiej strony z Twoim wiekiem powinno wyjść ok. Jestem o 10 lat starsza i za samo to miałam bardzo podniesione ryzyko.

reklama
Dziewczyny mam takie może dziwne pytanie ale Wy chyba mnie zrozumiecie.
Czy na moim miejscu byście dalej pracowały?
Pracuje fizycznie, przenoszę, podnosze , nieźle się namacham pot po tyłku cieknie. Pracuje 9 h dziennie + dojazd do pracy i powrót zajmuje 3 h autem. Jestem po 5 poronieniach, nie mam praktycznie szyjki macicy. To było moje drugie IVF. Dzisiaj usłyszałam , że nie ma powodu bym nie pracowała. Czy pracuje czy leżę i tak mogę poronić. Normalnie nie rozpieszczam się, i chora czy zdrowa idę do pracy. Tutaj jednak boję się. Czy myślicie że schizuje? To dzisiaj usłyszałam od położnej.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

Kochana ja tak jak i dziewczyny uważam, że już dawno powinnaś leżeć i odpoczywać w domku. Za długo nas wszystkie to kosztuje żeby ryzykować, więc zmykaj na L4!!!!

Dzięki dziewczyny za informację jak super, że tu jesteście! dobrze, że napisałam wynik moje tsh! Jutro zadzwonię i pójdę powiem jej jak sprawa wygląda

Ja się na wynikach nie znam, jednak mi teraz lekarz przy tsh powyżej 3 od razu przepisał leki do brania.

reklama
Cześć dziewczyny! Za wszystkie wielkie kciuki :* i miłego wieczoru... ja już myślę o poniedziałkowym pappa :( i się martwie żeby było dobrze...
A kiedy masz usg prenatalne i skąd wskazania do Pappa?
Ja na swoim usg prenatalnym mam niby określone prawdopodobieństwo wystąpienia 3 trisomnii, na podstawie NT itd., było ok ale zdecydowałam się na Nifty. Pappa z tego co czytałam i pisały dziewczyny,potrafi wprowadzić trochę zamętu i stresu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry