reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ft3 3,51 norma 1,5-4,1
Ft4 1,11 norma 0,89-1,76
Uff to nie tal zle
Porownywalam do norm ktore sa w moim labo i az mi oczy wyszly
Nie jest zle
Roksi i pamietaj ze stymulacja tez ma wplyw na poziom tsh wiec moglo sie podniesc troche po lekach. Nie zapomnij o tym poeiedziec endokrynologowi na wizycie zeby nie dal zbyt duzej dawki eutyroxu.

reklama
Cześć dziewczyny,

czytam Was od jakiegoś czasu i postanowiłam się zarejestrować.
Mam 35 lat, staraliśmy się niecały rok naturalnie. Potem decyzja o klinice leczenia niepłodności i badania.10.02 kolejna wizyta w Invimed Wrocław i prawdopodobnie zapadnie decyzja już na 100% o in vitro i prawdopodobnie już jakieś terminy. Mamy problem z niską jakością nasienia, będą wyniki badania po leczeniu. U mnie wygląda raczej ok, choć może dlatego, że nie wykonałam jeszcze miliona badań (tylko setki ;)). Miałam problem z za wysoką prolaktyną (ale cykle były regularne) więc zażywam Dostinex i ładnie spadła. Ft3 nieco poniżej normy przy ft4 w górnej granicy i ths 1,35 więc nie wiem czy to dobrze, czy nie. Dowiemy się w piątek.
Pozdrawiam Was i trzymam za Was kciuki!
Hej ja też Invimed Wrocław u kogo jesteś?

Cześć dziewczyny! Za wszystkie wielkie kciuki :* i miłego wieczoru... ja już myślę o poniedziałkowym pappa :( i się martwie żeby było dobrze...

Ft4 1.1 to nie jest zbyt dobrze.... jak dla mnie i tsh i ft4 wskazuje na niedoczynnosc. Zrob dodatkowo przeciwciala i lec do endo.

Po tygodniu lekow tsh ci spadnie. O to sie nie martw...

Ft4 1.1 to nie jest zbyt dobrze.... jak dla mnie i tsh i ft4 wskazuje na niedoczynnosc. Zrob dodatkowo przeciwciala i lec do endo.

Po tygodniu lekow tsh ci spadnie. O to sie nie martw...
Nie mam już kiedy isx teraz zrobić przeciwciał bo mam na rano do pracy. Pójdę do niej i zobaczymy co mi powie. Nigdy mi nic nie mówili nic o tarczycy jak dobrze, że tu jestem

reklama
Do góry