reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Muszę tylko oswoić się z myślą, że do pracy nie wracam. I znaleźć sobie zajęcie [emoji32]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

reklama
Muszę tylko oswoić się z myślą, że do pracy nie wracam. I znaleźć sobie zajęcie [emoji32]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
Zostań na zwolnieniu i niczym innym się nie przejmuj. Ja miałam o tyle dobra sytuację,że po 2 becie dostałam ciążowe,ale nawet jakby nie to to i tak bym poszła na zwykłe. U mnie dużo stresu. A tu jeszcze praca fizyczna... Kochana,teraz masz inne priorytety :)
Ja też pracoholik,ale zadziwiająco łatwo się przystosowalam do nowej rzeczywistości na L4 ;)
Zobaczysz jak od żyjesz, nadrobie z zaległości w książkach czy filmach :)
Albo możesz jak ja już wybierać wszystko dla dziecka a potem tylko kupować :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro idę na powtórne badania ureaplasme ale się boję że nie wylaczylam tego świństwa. Jeśli nie to znów muszę przełożyć wizyte

Dziękuję [emoji8]
Ja już szukam miejsc gdzie będę robić zakupy [emoji23] a to koniec 5 tyg. Na WISH znalazłam super naklejki na ściany do dziecięcego pokoju bardzo tanio. Zerknijcie ciezaroweczki [emoji16] przesyłka idzie 1-2 miesięcy. Czytajcie komentarze o produkcie i ilość gwiazdek, chodzi o jakość.

To z przesyłką ok 30 zł.

1486470335-aaaaaa.png

Dziewczyny mam takie może dziwne pytanie ale Wy chyba mnie zrozumiecie.
Czy na moim miejscu byście dalej pracowały?
Pracuje fizycznie, przenoszę, podnosze , nieźle się namacham pot po tyłku cieknie. Pracuje 9 h dziennie + dojazd do pracy i powrót zajmuje 3 h autem. Jestem po 5 poronieniach, nie mam praktycznie szyjki macicy. To było moje drugie IVF. Dzisiaj usłyszałam , że nie ma powodu bym nie pracowała. Czy pracuje czy leżę i tak mogę poronić. Normalnie nie rozpieszczam się, i chora czy zdrowa idę do pracy. Tutaj jednak boję się. Czy myślicie że schizuje? To dzisiaj usłyszałam od położnej.

Oczywiscie ze bierz L4

Dziękuję [emoji8]
Ja już szukam miejsc gdzie będę robić zakupy [emoji23] a to koniec 5 tyg. Na WISH znalazłam super naklejki na ściany do dziecięcego pokoju bardzo tanio. Zerknijcie ciezaroweczki [emoji16] przesyłka idzie 1-2 miesięcy. Czytajcie komentarze o produkcie i ilość gwiazdek, chodzi o jakość.

To nasz pokoik ;)

0555e6827cd62e72c7583f954c3808b3.jpg
cf15c9229c5fc9aff66d40c130404666.jpg
f42e10ccb8e2cb8e3bdc263c52b0588a.jpg

Jest tyle tego wszustkiego na rynku ze nie wiadomo jski pokoik robic ....
Wiec siedziec masz na tylku i opracowywac pokoik jesli chcesz go JuZ i ubranka ,z racji ze nie wiesz jeszxze kogo masz to masz pole di popisu szukac I dla chlopca i dla dziewczynki,i JuZ masz zajecie widzisz a 9 mscy szybko minie zobsczysz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To nasz pokoik ;)

0555e6827cd62e72c7583f954c3808b3.jpg
cf15c9229c5fc9aff66d40c130404666.jpg
f42e10ccb8e2cb8e3bdc263c52b0588a.jpg

Jest tyle tego wszustkiego na rynku ze nie wiadomo jski pokoik robic ....
Wiec siedziec masz na tylku i opracowywac pokoik jesli chcesz go JuZ i ubranka ,z racji ze nie wiesz jeszxze kogo masz to masz pole di popisu szukac I dla chlopca i dla dziewczynki,i JuZ masz zajecie widzisz a 9 mscy szybko minie zobsczysz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie [emoji7] pokoik małej ksiezniczki. Przesłodki [emoji173]

Do góry