reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Roksi a nie masz problemow z tarczyca ja po pierwszej stymulacji tak mialam i co sie okazalo po 2 tygodniach jak juz nie moglam wytrzymac tego ciaglego przyplywu energi plus prawie zero snu tsh polecialo mocno w dol do 0.149 i z niedoczynnosci wpadlam w nadczynnosc
O tym nie pomyślałam pójdę jutro zrobić badania! bo nie czuję się żebym była nerwowa, a naprawdę nie mogę sobie miejsca znaleźć

reklama
Ja za niecałe dwa miesiące kończę 40 lat, więc dinozaurom też się udaje :-)

Skoro my dinozaury to te 20 paro latki kto??Ja sie czuje na 28;) podobaja mi sie czasem rozdarte spodnie i conversy [emoji13]i mam je w garderobie[emoji106]

Dla tych co dalej walcza....
00bc37ce947b94b1447157a79e9b4f3f.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Żaneta przykro mi , wierzyłam że się udało. Trzymam kciuki za następny transfer. [emoji173]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

Hej dziewczyny. Trochę mnie tu nie było. Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i trzymam kciuki za te, którym się nie powiodło.
U nas pierwsze podejście do iui nie udane i zaczynamy od nowa. Teraz jednak słabo rosną pęcherzyki. Dziś dostałam zastrzyki Ovaleap, mała któraś z Was ten lek? Lekarz powiedział, że możemy podejść do in vitro po trzech iui, więc jeszcze dwie przed nami. Tylko, że w marcu wyjeżdżamy i nie wiem jak to będzie.
Ach... ciężkie to życie...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Kazdej zycze lepszej niz u mnie.
Wczoraj dopadla mnie choroba wiec leze grzecznie w lozeczku i czekam kiedy przejdzie
Ja umieram od soboty :( w niedziele byłam na pogotowiu... chociaż to niby tylko zapalenie górnych dróg oddechowych , to kaszel nie pozwala mi przespac kawałka nocy... Zdrówka życzę.

Pierwsze podejście i nawet nie miałam jednego [emoji52] to był płacz. Nie dość że mała ilość to jeszcze beznadziejna jakość jajeczek.
Drugie podejście, transfer i pach ! Dwie kreski na teście. Nie ilość a jakosc ma znaczenie .

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
Masz 38 lat a na zdjęciu wyglądasz jak piękna 18tka :)

reklama
Ja po wizycie nie było prenatalnych tylko zwykłe usg wszystko ok dxieci główka mi w dol jeden ok 1800 drugi ok 1900 ważą mam jeszcze jedna wizytę 23.02 i 13.03 idę juz do szpitala i do 16.03 chłopaki juz będą na świecie :) no id mam opcje porodu do wybrania z racji moich wyników SN lub cc
który marca??

Do góry