zanetaanna
Fanka BB :)
Hej ,
Ja leczę sie w Darmstadt i gorąco Wam polecam ta klinikę . O Wiesbaden słyszałam bardzo nieciekawe opinie .
Nawet nie wiedziłam że tam jest jakas klinika,ja słyszłam od mojego ginekologa ze jest dobra,lepsza niz w wezlar
Link do: Kinderwunschzentrum Darmstadt | Kinderwunsch, IVF, ICSI, Darmstadt, Hormonlabor, Hormone, Künstliche Befruchtung, Endokrinologie, Endometriose, Insemination, Spermiogramm, Unfruchtbarkeit, Fertilität, Reproduktionsmedizin, Tese, Kryo, Ivi, In-vitro-fertilisation, Mikroinjektion, Homologe Insemination, Heterologe Insemination, Infertilität
Klinika istnieje od 1986r i ma świetna renomę , personel cudowny , lekarze bardzo wyrozumiali z super podejściem . Moja pierwsza wizyta wyglądała tak , ze odrazu skierowali mnie na rezonans , zrobili mi nawet sami termin , diagnoza i leczenie wszystko w bardzo ludzkich warunkach .
Mi pierwsze ICSI sie udało choć ciąże w późniejszym czasie poroniłam . Teraz dwa nieudane transfery Mrozakow , choć nie winie kliniki bo wiem , ze we mnie problem .
Z czystym sumieniem polecam jeśli jeszcze sie zastanawiasz a z Wiesbaden do Darmstadt jak dla mnie rzut beretem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom