reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kochana nie liczy sie ilosc a jakosc. Ja mialam tylko 1 zarodek i zostal z nami (31tc) i dzis mnie wystraszyl bo nie czulam od wczoraj ruchow ale jest juz wszystko ok.
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] za kropusie
My razem to musimy kiedy Sue spotkac [emoji256][emoji2][emoji2][emoji2]Ja tylko jeden zarodek dziewczynka ty tylko jeden zarodek chlopczyk ,ty 31tc Ja 30t3d,ty stres szpital dzis kubus dal popalic ,Ja stres w zeszla srode Nicole dala popalic,
No az fajnie Sue czyta ,tak samo mamy blizniaki
Zanetaanna bardzo wspolczuje!!!
Roksi JuZ wie ze dwa 3dniowe moga dac 4 dzieciaczki
Enrii podziwiam sile walki dla mnie 4 lata wystarczy by miec depresje ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro naprawdę :-(Niestety Beta 0,5... kropeczki nie chciały zagościć na dłużej [emoji27]
Zbieram sie z podłogi i dalej do walki .
Zostały nam 2 Blastki i 10 moich zamrożonych pęcherzyków .
Trzymam za Was mocno kciuki .
A i proszę czasem żeby ugryźć sie w język i przestać komentować inne przypadki.
Każda z nas jest inna i inaczej to przeżywa , uważam , ze na dyskusje takie jak wyżej to nie miejsce .
Całuje
Roksii89
Punkcje miałam tydzień temu w poniedziałek, a dwa zamrozić musieli w środę taraz czekam, żeby się ładnie wszystko zrobiło i dopiero kazała mi w marcu przyjechać przed @To mroziaki beda ? A dlaczego az w marcu ? Ja swiezak to sie nie orientuje od czego to uzaleznione
Roksii89
Hehe jak będą 4 to wiem komu będę.miala dziękować, Ale by było wesoło w domuMy razem to musimy kiedy Sue spotkac [emoji256][emoji2][emoji2][emoji2]Ja tylko jeden zarodek dziewczynka ty tylko jeden zarodek chlopczyk ,ty 31tc Ja 30t3d,ty stres szpital dzis kubus dal popalic ,Ja stres w zeszla srode Nicole dala popalic,
No az fajnie Sue czyta ,tak samo mamy blizniaki
Zanetaanna bardzo wspolczuje!!!
Roksi JuZ wie ze dwa 3dniowe moga dac 4 dzieciaczki
Enrii podziwiam sile walki dla mnie 4 lata wystarczy by miec depresje ...
Julita1234
Dziewczyny jestem po leczeniu na ureaplasme i ja i maz. Mój lekarz kazał tydzień po leczeniu zrobic powtórne badanie na ureaplasme. Ale tania tylko pakiet czyli ureaplasma chlymadia i mycoplasma. I teraz nie wiem czy robić znów cały pakiet czy wystarczy 2 możliwość z moczu na ureaplasme litikum parwum. A i teraz nie wiem czy mąż ma też się badac
zanetaanna
Dziękuje Wam wszystkim .
Wściekła jestem okropnie bo tak pięknie sie zapowiadało , Blastki obie jak namalowane , edno mimo endometriozy trzeciego stopnia było rownież super , drugi piękny cykl i sama nie wiem juz co jest nie tak ... ehh w czwartek mam rozmowę . Oba transfery które robiliśmy w grudniu i teraz w styczniu były oczywiście criotransferami na naturalnym cyklu , brałam tylko crinone jako progesteron i to wszystko ...
Pierwsze ICSI z grudnia 2015 które zakończyło sie ciąża było na sztucznym cyklu , byłam wspomagana progynova 4szt dziennie i utrogestem , udało sie na kilka tygodni ale sie udało ... tylko wtedy po wszystkim psychicznie nie wytrzymałam i sie załamałam ... w Polsce widzę dostajecie na wspomaganie acard itd tutaj w Niemczech bardzo niechętnie chcą coś dawać ... :/
Mam nadzieje , ze ta czwartkowa rozmowa przyniesie chociaż coś nowego
Wściekła jestem okropnie bo tak pięknie sie zapowiadało , Blastki obie jak namalowane , edno mimo endometriozy trzeciego stopnia było rownież super , drugi piękny cykl i sama nie wiem juz co jest nie tak ... ehh w czwartek mam rozmowę . Oba transfery które robiliśmy w grudniu i teraz w styczniu były oczywiście criotransferami na naturalnym cyklu , brałam tylko crinone jako progesteron i to wszystko ...
Pierwsze ICSI z grudnia 2015 które zakończyło sie ciąża było na sztucznym cyklu , byłam wspomagana progynova 4szt dziennie i utrogestem , udało sie na kilka tygodni ale sie udało ... tylko wtedy po wszystkim psychicznie nie wytrzymałam i sie załamałam ... w Polsce widzę dostajecie na wspomaganie acard itd tutaj w Niemczech bardzo niechętnie chcą coś dawać ... :/
gosia321
Dziekuje kochana buziaczkiGosia wysłane
karolina1984
Czesc Żaneta , ja tez robie w Niemczech , jutro jade na krew , ale mam złe przeczucia bo robiłamDziękuje Wam wszystkim .
dwa testy i kreseczki nie było Gdzie robisz jeśli moge wiedzieć ? Wiem
, ze jak
Sie
Nie uda bede podchodzić dopiero w marcu, lekarz powiedział
Ze wszystko musi odpocząć. Tez miałam śliczne zarodki Pozd
reklama
zanetaanna
Czesc Żaneta , ja tez robie w Niemczech , jutro jade na krew , ale mam złe przeczucia bo robiłam
dwa testy i kreseczki nie było Gdzie robisz jeśli moge wiedzieć ? Wiem
, ze jak
Sie
Nie uda bede podchodzić dopiero w marcu, lekarz powiedział
Ze wszystko musi odpocząć. Tez miałam śliczne zarodki Pozd
Mimo wszystko trzymam kciuki .
Ja od dwóch lat leczę sie w KIWU w Darmstadt a Ty?
Podziel się: