reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana nie liczy sie ilosc a jakosc. Ja mialam tylko 1 zarodek i zostal z nami (31tc) i dzis mnie wystraszyl bo nie czulam od wczoraj ruchow ale jest juz wszystko ok.
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110] za kropusie

My razem to musimy kiedy Sue spotkac [emoji256][emoji2][emoji2][emoji2]Ja tylko jeden zarodek dziewczynka ty tylko jeden zarodek chlopczyk ,ty 31tc Ja 30t3d,ty stres szpital dzis kubus dal popalic ,Ja stres w zeszla srode Nicole dala popalic,

No az fajnie Sue czyta ,tak samo mamy blizniaki

Zanetaanna bardzo wspolczuje!!!

Roksi JuZ wie ze dwa 3dniowe moga dac 4 dzieciaczki

Enrii podziwiam sile walki dla mnie 4 lata wystarczy by miec depresje ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety Beta 0,5... kropeczki nie chciały zagościć na dłużej [emoji27]

Zbieram sie z podłogi i dalej do walki .

Zostały nam 2 Blastki i 10 moich zamrożonych pęcherzyków .

Trzymam za Was mocno kciuki .

A i proszę czasem żeby ugryźć sie w język i przestać komentować inne przypadki.
Każda z nas jest inna i inaczej to przeżywa , uważam , ze na dyskusje takie jak wyżej to nie miejsce .

Całuje

Bardzo mi przykro naprawdę :-(

My razem to musimy kiedy Sue spotkac [emoji256][emoji2][emoji2][emoji2]Ja tylko jeden zarodek dziewczynka ty tylko jeden zarodek chlopczyk ,ty 31tc Ja 30t3d,ty stres szpital dzis kubus dal popalic ,Ja stres w zeszla srode Nicole dala popalic,

No az fajnie Sue czyta ,tak samo mamy blizniaki

Zanetaanna bardzo wspolczuje!!!

Roksi JuZ wie ze dwa 3dniowe moga dac 4 dzieciaczki

Enrii podziwiam sile walki dla mnie 4 lata wystarczy by miec depresje ...

Hehe jak będą 4 to wiem komu będę.miala dziękować, Ale by było wesoło w domu :p

Dziewczyny jestem po leczeniu na ureaplasme i ja i maz. Mój lekarz kazał tydzień po leczeniu zrobic powtórne badanie na ureaplasme. Ale tania tylko pakiet czyli ureaplasma chlymadia i mycoplasma. I teraz nie wiem czy robić znów cały pakiet czy wystarczy 2 możliwość z moczu na ureaplasme litikum parwum. A i teraz nie wiem czy mąż ma też się badac

Dziękuje Wam wszystkim .
Wściekła jestem okropnie bo tak pięknie sie zapowiadało , Blastki obie jak namalowane , edno mimo endometriozy trzeciego stopnia było rownież super , drugi piękny cykl i sama nie wiem juz co jest nie tak ... ehh w czwartek mam rozmowę . Oba transfery które robiliśmy w grudniu i teraz w styczniu były oczywiście criotransferami na naturalnym cyklu , brałam tylko crinone jako progesteron i to wszystko ...

Pierwsze ICSI z grudnia 2015 które zakończyło sie ciąża było na sztucznym cyklu , byłam wspomagana progynova 4szt dziennie i utrogestem , udało sie na kilka tygodni ale sie udało ... tylko wtedy po wszystkim psychicznie nie wytrzymałam i sie załamałam ... w Polsce widzę dostajecie na wspomaganie acard itd tutaj w Niemczech bardzo niechętnie chcą coś dawać ... :/

Mam nadzieje , ze ta czwartkowa rozmowa przyniesie chociaż coś nowego

Dziękuje Wam wszystkim .
Wściekła jestem okropnie bo tak pięknie sie zapowiadało , Blastki obie jak namalowane , edno mimo endometriozy trzeciego stopnia było rownież super , drugi piękny cykl i sama nie wiem juz co jest nie tak ... ehh w czwartek mam rozmowę . Oba transfery które robiliśmy w grudniu i teraz w styczniu były oczywiście criotransferami na naturalnym cyklu , brałam tylko crinone jako progesteron i to wszystko ...

Pierwsze ICSI z grudnia 2015 które zakończyło sie ciąża było na sztucznym cyklu , byłam wspomagana progynova 4szt dziennie i utrogestem , udało sie na kilka tygodni ale sie udało ... tylko wtedy po wszystkim psychicznie nie wytrzymałam i sie załamałam ... w Polsce widzę dostajecie na wspomaganie acard itd tutaj w Niemczech bardzo niechętnie chcą coś dawać ... :/

Mam nadzieje , ze ta czwartkowa rozmowa przyniesie chociaż coś nowego

Czesc Żaneta , ja tez robie w Niemczech , jutro jade na krew , ale mam złe przeczucia bo robiłam
dwa testy i kreseczki nie było :( Gdzie robisz jeśli moge wiedzieć ? Wiem
, ze jak
Sie
Nie uda bede podchodzić dopiero w marcu, lekarz powiedział
Ze wszystko musi odpocząć. Tez miałam śliczne zarodki ;) Pozd

reklama
Czesc Żaneta , ja tez robie w Niemczech , jutro jade na krew , ale mam złe przeczucia bo robiłam
dwa testy i kreseczki nie było :( Gdzie robisz jeśli moge wiedzieć ? Wiem
, ze jak
Sie
Nie uda bede podchodzić dopiero w marcu, lekarz powiedział
Ze wszystko musi odpocząć. Tez miałam śliczne zarodki ;) Pozd

Mimo wszystko trzymam kciuki .

Ja od dwóch lat leczę sie w KIWU w Darmstadt a Ty?

Do góry