reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Beata czujemy Sie ok ,kopie ,dzis wkoncu wyszlam na spacer 30 minutowy i do domu ,a majtki sprawdzam tez czesto !,chyba JuZ mi tak zostanie di konca ciazy ta trauma z 1 lutego [emoji102][emoji33]ze bede zyc niespokojnie....,nigdy bym Sue nie spodziewala ze nie krwawiac nie plamiac ,miec sile do wszustkiego to moze spotkac nas w 30 tc ....odliczam czas ,chcialabym by tudzuen mijal jak dzien ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam jak po moim jedynym krwawieniu też latalam co chwile sprawdzać majtki :)
A brałam jeszcze luteine dopochwowo,więc miałam uplawy ;)
Najważniejsze,że wszystko ok. Już niedługo rozwiązanie :)
Ale Wam zazdroszczę :) ja dopiero dobijam do połowy :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pamiętam jak po moim jedynym krwawieniu też latalam co chwile sprawdzać majtki :)
A brałam jeszcze luteine dopochwowo,więc miałam uplawy ;)
Najważniejsze,że wszystko ok. Już niedługo rozwiązanie :)
Ale Wam zazdroszczę :) ja dopiero dobijam do połowy :)

To tak JuZ jest ze my bedziemy oddawac brzuszek tobie ambicji ninius a ty chocolateri, gosi,ewunce roksi ,julicie,Pauline itd

Ja szczerze pamietam lipiec i stymulacjie a to JuZ jestem 7 msc ciazy,pracujac szybko mi lecialo

. To sporo was bedzie kosztowac aby sie udało za pierwszy razem bede trzymała mocno kciuki ;D a jeden zarodek bedziesz chciała czy dwa ?

No sporo wyjdzie wszystko, ale też mam nadzieje, że uda sie już za pierwszym razem.Dziekuje i trzymaj napewno sie przydadza :)
A co do zarodków to ja nie wiem, to nasze pierwsze podejscie i pewnie bedziemy sie zdawali na decyzje lekarza, nie mniej jednak chyba wolala bym dwa, blizniakami bym nie pogardzila :)

To tak JuZ jest ze my bedziemy oddawac brzuszek tobie ambicji ninius a ty chocolateri, gosi,ewunce roksi ,julicie,Pauline itd

Ja szczerze pamietam lipiec i stymulacjie a to JuZ jestem 7 msc ciazy,pracujac szybko mi lecialo

Oby im się jak najszybciej udało [emoji110][emoji110][emoji110]

Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu dołączyć :)
Jestem przed stymulacją, w przyszłym tyg robię ostatnie badania (głównie wirusówka bo reszta zrobiona). Podczas 3 pierwszych dni cyklu mam się zgłosić do kliniki już z wynikami. Boje się, że nie wyprodukuje jajeczek podczas stymulacji, że już :( za późno...amh 0,5, fsh 14,12 U/I - reszta badań w normie. Mam 36 lat.
Od ponad 2 lat staramy się z mężem o drugą latorośl, z synem zaszłam w ciąże naturalnie, w drugim cyklu, ciąża bez problemów, jedynie syn malutki się urodził, nieco ponad 2 kilo, w terminie (hypotrofia płodu). Syn ma 5 lat.
Mam już takiego schiza od tego czytania i rozmyślania, że po nocach śnią mi się oocyty itp...

Czy któraś z Was miała niskie amh, wysokie fsh i wyprodukowała jajeczka?

Pixi_Dixi i Chocolateri - GRATULUJĘ!!!

Juz bym chciała taki brzuszek i kopniaczki najwieksze marzenie ;D
Mam nadzieje ,ze niedługo zostanie spełnione

reklama
No sporo wyjdzie wszystko, ale też mam nadzieje, że uda sie już za pierwszym razem.Dziekuje i trzymaj napewno sie przydadza :)
A co do zarodków to ja nie wiem, to nasze pierwsze podejscie i pewnie bedziemy sie zdawali na decyzje lekarza, nie mniej jednak chyba wolala bym dwa, blizniakami bym nie pogardzila :)
Ja rowniez bym nie pogardziła blizniakami ale jak na poczatek to nie wiem czy bym sie zdecydowała jak by powiedział,że bedzie dobrze z blizniakami to bym sie zdecydowała a tak to boje sie troszke zobaczymy co powie ale to jeszcze potrwa jeszcze wyników z krwi nie mam zrobionych przez chorobe a niedawno byłam chora i znowu siedzie dzisiaj poł dnia i becze jak dziecko nawet nie wiem czemu M mnie tak drazni

Do góry