reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu dołączyć :)
Jestem przed stymulacją, w przyszłym tyg robię ostatnie badania (głównie wirusówka bo reszta zrobiona). Podczas 3 pierwszych dni cyklu mam się zgłosić do kliniki już z wynikami. Boje się, że nie wyprodukuje jajeczek podczas stymulacji, że już :( za późno...amh 0,5, fsh 14,12 U/I - reszta badań w normie. Mam 36 lat.
Od ponad 2 lat staramy się z mężem o drugą latorośl, z synem zaszłam w ciąże naturalnie, w drugim cyklu, ciąża bez problemów, jedynie syn malutki się urodził, nieco ponad 2 kilo, w terminie (hypotrofia płodu). Syn ma 5 lat.
Mam już takiego schiza od tego czytania i rozmyślania, że po nocach śnią mi się oocyty itp...

Czy któraś z Was miała niskie amh, wysokie fsh i wyprodukowała jajeczka?

Pixi_Dixi i Chocolateri - GRATULUJĘ!!!

Witaj agamisi

Jestesmy rowiesniczkami ...zdanie Sue ze tu wyecej dziewczyn do 33r niz Po 35 ..... z mojej str tez nie pomoge bo mimo ze amh super i tsh przed ivf 1.9 to natura nie chciala nam dac dzidzisia i tak w lipcu bylo 1 ivf (udane),
Niewiem czy ktoras z kobietek ma ,miala jak ty ,.,,,jednak cuda tez Sue zdazaja z twoimi wynikami
Trzymam [emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu dołączyć :)
Jestem przed stymulacją, w przyszłym tyg robię ostatnie badania (głównie wirusówka bo reszta zrobiona). Podczas 3 pierwszych dni cyklu mam się zgłosić do kliniki już z wynikami. Boje się, że nie wyprodukuje jajeczek podczas stymulacji, że już :( za późno...amh 0,5, fsh 14,12 U/I - reszta badań w normie. Mam 36 lat.
Od ponad 2 lat staramy się z mężem o drugą latorośl, z synem zaszłam w ciąże naturalnie, w drugim cyklu, ciąża bez problemów, jedynie syn malutki się urodził, nieco ponad 2 kilo, w terminie (hypotrofia płodu). Syn ma 5 lat.
Mam już takiego schiza od tego czytania i rozmyślania, że po nocach śnią mi się oocyty itp...

Czy któraś z Was miała niskie amh, wysokie fsh i wyprodukowała jajeczka?

Pixi_Dixi i Chocolateri - GRATULUJĘ!!!
ja amh 1,1 mowili ze niskie .udalo sie pobrac 5 komorek.wszystkie sie zaplodnily...trzymam kciuki...

Życzę nam Wszystkim spokojnej nocy i samych pozytywnych myśli .

Ja jutro (9dpt) mam Betę w klinice ... ahhh ten test z 7dnia jakos tak mnie nastroił , ze przestałam juz wierzyć, ze sie uda . Jajniki ciągnął mnie od pierwszego dnia po transferze , cycuchy bolą jak nigdy ale zrzucam to na crinone ( progesteron )

Trzymam kciuki za nas wszystkie , duzo wiary i dobrych wieści na nowy tydzień .

Całusy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry