Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu dołączyć
Jestem przed stymulacją, w przyszłym tyg robię ostatnie badania (głównie wirusówka bo reszta zrobiona). Podczas 3 pierwszych dni cyklu mam się zgłosić do kliniki już z wynikami. Boje się, że nie wyprodukuje jajeczek podczas stymulacji, że już za późno...amh 0,5, fsh 14,12 U/I - reszta badań w normie. Mam 36 lat.
Od ponad 2 lat staramy się z mężem o drugą latorośl, z synem zaszłam w ciąże naturalnie, w drugim cyklu, ciąża bez problemów, jedynie syn malutki się urodził, nieco ponad 2 kilo, w terminie (hypotrofia płodu). Syn ma 5 lat.
Mam już takiego schiza od tego czytania i rozmyślania, że po nocach śnią mi się oocyty itp...
Czy któraś z Was miała niskie amh, wysokie fsh i wyprodukowała jajeczka?
Pixi_Dixi i Chocolateri - GRATULUJĘ!!!
Witaj agamisi
Jestesmy rowiesniczkami ...zdanie Sue ze tu wyecej dziewczyn do 33r niz Po 35 ..... z mojej str tez nie pomoge bo mimo ze amh super i tsh przed ivf 1.9 to natura nie chciala nam dac dzidzisia i tak w lipcu bylo 1 ivf (udane),
Niewiem czy ktoras z kobietek ma ,miala jak ty ,.,,,jednak cuda tez Sue zdazaja z twoimi wynikami
Trzymam [emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom