reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To jak ja. Marzę o bliźniakach. Ale boje się ciąży bliżniaczej bardzo. Najbardziej, ze coś by sie stało jednemu i zagrażał by drugiemu. A na poród było by zdecydowanie za wcześnie.

No i postanowiłam nie kombinować i zrobić jak zdecyduje lekarz. A mój powiedział ze bierzemy jednego. Teraz zostały mi juz 3 zarodki i chyba sie nie odważę 2 na raz. Jak by oba nie trafiły na dobry moment transferu itd.
Mój mówił, że przy dwóch są większe szanse na ciąże. Powiedział, że to wynika z jego doświadczenia. Mówił też, że rzadko zdarza się ciąża bliźniacza przy dwóch zarodkach. Posłuchałam go i udało się...

Byłam u lekarza i widziałam małą kropkę. Doktor mówił że przezierność wygląda ok i kość nosowa też jest... za tydzień idę na pappa. I tak się boję.

reklama
Mój mówił, że przy dwóch są większe szanse na ciąże. Powiedział, że to wynika z jego doświadczenia. Mówił też, że rzadko zdarza się ciąża bliźniacza przy dwóch zarodkach. Posłuchałam go i udało się...

Byłam u lekarza i widziałam małą kropkę. Doktor mówił że przezierność wygląda ok i kość nosowa też jest... za tydzień idę na pappa. I tak się boję.[/mo

Moj lekarz dokl to samo powiedzial ,mowil rzadko zdaza Sue ciaza blizniacza Ale sa przypadki,u mnie zostal jeden coreczka

Nie stresuj Sie JuZ pappa ,wszustko bedzue dobrze !!!!
Ja tez zyje w stresie co chwile patrze na moje majtusie.....

To mnie pocieszyłas....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz różnie to bywa z tymi testami, mi w 7 dpt 3 dniowych wyszła blada kreska ale są dziewczyny którym nie wyszła kreska w ogóle przy wysokich betach, wiec sie nie stresuj, zrobiłaś wszystko co mogłaś teraz to juz kropek walczy, trzymam kciuki [emoji8]

reklama
Do góry