reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam punkcje w poniedziałek, i jednak czuje się fatalnie. w piątek lub poniedziałek jadę na wizytę. Ile to jeszcze będzie trzymać!?
Mi lekarz kazał pić wysokomineralizowaną wodę, napój izotoniczny i przede wszystkim wodę z solą.
Woda z solą ma pobudzić nerki do pracy, by jak najczęściej chodzić"siusiu".
To moja wiadomość sprzed godziny od lekarza. Mi od wczoraj "spuchł" brzuch...
Może te rady będą pomocne.
Pozdrawiam.
Tam mi napisała dziewczyna , powiem ci ze chyba pomogło , nie dźwigaj i jak leżysz podłóż sobie poduszkę zeby nogi byly wyżej! U
Uwiez pomaga ! I pij 3 litry !

reklama
Mi lekarz kazał pić wysokomineralizowaną wodę, napój izotoniczny i przede wszystkim wodę z solą.
Woda z solą ma pobudzić nerki do pracy, by jak najczęściej chodzić"siusiu".
To moja wiadomość sprzed godziny od lekarza. Mi od wczoraj "spuchł" brzuch...
Może te rady będą pomocne.
Pozdrawiam.
Tam mi napisała dziewczyna , powiem ci ze chyba pomogło , nie dźwigaj i jak leżysz podłóż sobie poduszkę zeby nogi byly wyżej! U
Uwiez pomaga ! I pij 3 litry !
Dziękuje za odp, leżę cały dzień jedynie wstaje do WC co 30 min pije dużo białka jeszcze kupił mi mąż litorsal (elektrolity) i właśnie staram się pić dużo wody niegazowanej. Brzuch nie jest bardzo wielki tylko boli mnie, aż do żołądka i nie mogę nic jeść. Ale widzę, że wszystko się ładnie czyści bo plamienie mam dalej. W piątek albo w poniedziałek jadę do kliniki. Mam nadzieję że szybko staniemy na nogi!

Dziewczyny te doświadczone. Ile razy po transferze badalyscie betę? Zrobiłam dziś (28dpt) dla własnego spokoju i w ciągu 6 dni nie mam poprawnego przyrostu. Z początku beta ładnie przyrastala a teraz z 14300 skoczyła zaledwie do 22000. Czy to oznacza porażkę? Wizyta dopiero w sobotę.. .

Dziewczyny te doświadczone. Ile razy po transferze badalyscie betę? Zrobiłam dziś (28dpt) dla własnego spokoju i w ciągu 6 dni nie mam poprawnego przyrostu. Z początku beta ładnie przyrastala a teraz z 14300 skoczyła zaledwie do 22000. Czy to oznacza porażkę? Wizyta dopiero w sobotę.. .

Wszystko jest na dobrej drodze. Gdyby beta zaczęła spadać to wtedy byłby powód do zmartwień.
Spokojnie. :)

Przeciez sol powoduje zatrzymanie wody w organizmie...... i obciazasz nia nerki

Doraźnie na problemy z hiperką tak doradzają. Wypijesz dwa łyki wody z solą a biegasz po kilka razy. Aby uzupełnić mikroelementy masz pić wodę wysokozmineralizowaną. Nie jest to rozwiązanie jeżeli jesteś w ciąży, bo wówczas leczenie jest długotrwałe i mało przyjemne. Coś na ten temat wiem. :(

Doraźnie na problemy z hiperką tak doradzają. Wypijesz dwa łyki wody z solą a biegasz po kilka razy. Aby uzupełnić mikroelementy masz pić wodę wysokozmineralizowaną. Nie jest to rozwiązanie jeżeli jesteś w ciąży, bo wówczas leczenie jest długotrwałe i mało przyjemne. Coś na ten temat wiem. :(

Ja wiem ze mozna pic sol himalajska ktora ma mase zalet, ale nie NaCl czyli sol kuchenna

reklama
Do góry