reklama
Julita1234
Fanka BB :)
Ja w Białymstoku w medicover a transfer w szpitalu Marii Curie u doktora Piotra PierzynskiegoA gdzie będziecie podchodzic do ivf? Nam lekarz kazal sie zglosic do 27 dc
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pixie_Dixie
Pixie_Dixie
suuuper gratuluję jest przyrost
mam pytanko brałaś może embrioglue lub nacinałaś otoczke ?
Tak, i embrioglue i nacinalismy [emoji846]
Tak niestety wygląda początek macierzyństwa..Boisz się cały czas o to czy wszystko będzie dobrze, czy będzie zdrowe... Niestety nie przestaniesz już się bać:-)
Beta naprawdę super rokuje :-) przyrost jest dynamiczny i wartości też w odpowiednim zakresie. Teraz już nie ma sensu badać betę tylko na usg leć:-)
Boje sie bardzo, ale pracuje nad tym [emoji6] doktor kazał do siebie przyjechać gdzieś za dwa tygodnie, ale jeszcze sie nie umawiałam, tak myśle, ze moze zrobię jeszcze jedna betę ale zobaczę ....
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i za [emoji1307], Ewunka zobaczymy co tam wytancowalas [emoji6] i moze jeszcze nie przestawaj [emoji8]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Julita1234
A u was jaka przyczyną?A gdzie bedziecie podchodzic do ivf? Nam lekarz kazal sie zglosic do 27dc
adunnnia90
My gameta lodz. U nas slabe nasienieJa w Białymstoku w medicover a transfer w szpitalu Marii Curie u doktora Piotra Pierzynskiego
gosia321
Kochane czy ktoras z was rozpoczynala stymulacje od brania estradiolu na miesiac przed zastrzykami ? Szukam w necie i nigdzie nie moge znalesc nic na ten temat wyskoczyl mi tylko protokol EPP o ktorym tez prawie nic nie moge znalesc. Czy ktoras z was moglaby mi pomoc
Gosiu pierwsze co słyszę o takim protokole ja z elonva ostatni raz szłam.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Julita1234
Ja od progynova21Kochane czy ktoras z was rozpoczynala stymulacje od brania estradiolu na miesiac przed zastrzykami ? Szukam w necie i nigdzie nie moge znalesc nic na ten temat wyskoczyl mi tylko protokol EPP o ktorym tez prawie nic nie moge znalesc. Czy ktoras z was moglaby mi pomoc
Julita1234
Rozni 90 jesteś? Ja 89 1 raz podchodzę ale już nie mogę się doczekac
reklama
Podziel się: