Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Piekna beta:-) super rokuje okolo 1000 możesz iść na usg szukac pęcherzyka ciazowego. Czyli nie wczesniej niz za 5dni -6 dni:-)
Boję się cieszyć ...
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekna beta:-) super rokuje okolo 1000 możesz iść na usg szukac pęcherzyka ciazowego. Czyli nie wczesniej niz za 5dni -6 dni:-)
Wiedziałam, że będzie dobrze :-* gratulacje kochanaBoję się cieszyć ...
Hahaha, prawda? Też tak czasem myślęKoniczynko masz racje we wszystkim co mowisz:-) powinniśmy sobie stworzyć kolko wzajemnej adoracji:-)
A mówiłam, ze beta będzie 200! Ale fajnieDziewczyny beta 199,4
Boję się cieszyć ...
Ja też się bałam... ale wyszło chyba dobrze... chociaż wciąż do końca nie potrafię się cieszyć. To chyba przez to, że tyle przeszłyśmy po drodze...
Boję się zapeszyć? Wczoraj czułam sie tragicznie, taka zdołowana [emoji26]
Boję się zapeszyć? Wczoraj czułam sie tragicznie, taka zdołowana [emoji26]
Tzn ja odnośne tego kółka a nie że we wszystkim mam racjeHahaha, prawda? Też tak czasem myślę