Julita1234
Fanka BB :)
Gratuluję które podejście bo jest nas tyle że nie ogarniamSuper gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję które podejście bo jest nas tyle że nie ogarniamSuper gratulacje
Piękna beta gratulacje :-*Beta 299,2 !!!!
A które twoje podejście?Był jeden 3 dniowy, 12dpt...
Też tak miałam i bałam się, że nie będę wiedziała, pisałam już do dziewczyn na forum i liczy się pierwszy dzień od krwawienia takiego konkretnego . U mnie stał się chyba cud bo w styczniu jak miałam brać leki od 2@ to dostałam idealnie w terminie i było dużo krwawienieDziewczyny nie smiejcie sie ze mnie, ale mam moze glupie pytanie, a mianowicie z moja @ jest dziwnie od dwoch dni byly jakies nieznaczne plamienia jednak dopiero dzis pojawily sie bole i bardziej widoczne krwawienie.
Tak sie zastanawiam jak to powtorzy sie w kolejnym miesiacu to od kiedy liczyc 2dc zeby isc do lekarza na wizyte ????
Zglupieje z ta moja @
P.s dziewczyny gratuluje pozytywnych wynikow
Meza zagoń do deski
Dziewczyny dobry pomysl.Natasza super beta, gratulacje Husann co do prasowania to warto by było na męża zrzucićty zrobiłaś pranie to dla niego prasowanie
Ja próbuje dziś wszystkich znanych mi sposobów aby wywołać@. I było mega sprzątanie,1,5h spacer do lasu po śniegu, wziełam tez aspirynę,i bedzie wieczorem czerwone wino, ciepła kąpiel i przytulanki z mężem i mam nadzieje ze to zadziała :-)
Cień niczego sobie!!! Ja mam jednak nadzieje ze zrobisz test jutro, bo nie mogę sie doczekaćWiecie co, a ja z ciekawości zerknęłam jeszcze raz na test z rana i chyba sobie wkręcam nien z cienia w cieniu..... czy to normalne i właśnie tak wyglada negatyw?
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Piękny wynik! Gratulacje!Beta 299,2 !!!!
U mnie była taka sama kreska w 6dpt i pojawiła się po pół godziny. Myślałam że sobie wkręcam więc nie wzięłam jej poważnie. Dwa dni później już piękne dwie kreski trzymam kciukiWiecie co, a ja z ciekawości zerknęłam jeszcze raz na test z rana i chyba sobie wkręcam nien z cienia w cieniu..... czy to normalne i właśnie tak wyglada negatyw?
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
To dosc normalne, ze pod koniec 1go trymestru wszytskie objawy ustaja. Mnie np piersi nie bolaly wogole i do teraz (32tydz) bardzo rzadko bola. Nie martw sie na zapas.
Kiedy masz wizyte?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Te sily u mnie w 3 trymestrze to na zmiane raz sa raz nie ,raz Sue smieje raz placze to poprostu u mnie bomba zegarowa ,a ciaza to tez okres gdzie. Je ma objawow wigole dlatego ambicja nie przejmuj Sue jesli nic nie boli
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, bóle będą się pojawiać i znikać. Wiem, że ich brak jest niepokojący; gdy są zbyt silne też nie jest fajnie... Ale - jak mawiała moja położna w pierwszej ciąży - kobieta w ciąży jest jak plac budowy, zawsze coś.
Przyzwyczajaj się
Pozdrowienia!
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom