reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie co, a ja z ciekawości zerknęłam jeszcze raz na test z rana i chyba sobie wkręcam nien z cienia w cieniu..... czy to normalne i właśnie tak wyglada negatyw?
ffae885ce2abe0492d564b1427bf1644.jpg
e1d99fd12d61c8c8b6567987da75ef85.jpg

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Wiecie co, a ja z ciekawości zerknęłam jeszcze raz na test z rana i chyba sobie wkręcam nien z cienia w cieniu..... czy to normalne i właśnie tak wyglada negatyw?

Hej,
Wynik testu jest wiarygodny do kilku, kilkunastu minut po jego zrobieniu. Później nie ma co zerkać, bo może być falszywie dodatni. Zdarzyło mi się tak kilka razy ( blada lecz widoczna druga kreska pojawiala się po wyschnięciu paska), a w ciąży niestety nigdy nie byłam. Niepotrzebnie się nakreciłam, a potem bylo wielkie rozczarowanie. Oczywiście życzę Ci z całego serducha, żeby krecha następnym razem pojawiła od razu.:)))

Hahahaha dobra :) wytlusmcze im

Ja nie mieszkam w Polsce i u mnie nikt mi na wage nie zwracał uwagi a jak podchodziłam do ivf wyglądałam tak jal na zdjeciu a u mnie tez IUI nie chcieli tylko od razu ivf :) ten sam scenariusz
e0cbd8fbcfd23e5c6cefa9691aaf9304.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ty tez drobniutka jak ja ,mamy szczescie mozemy jesc I nie tyc[emoji95]

Z tego co czytalam nie tylko Uk zwraca uwage na bmi [emoji102][emoji102]
To foto przed ivf
9a1c2efceff85f020b0c6494b72e283e.jpg

To przed transferem;)
86175b232b809764f538cfa13b12b2b3.jpg

A to ciaza dwa tygodnie;)
fde6d49db0853785f50b32e77de0097c.jpg

Mam tez kumpele co ma blizniaki (zapl.naturalne)a przezywali ja anorektyczka ,dzueci zdrowe Po 2.300 mialy a ona miala tylko brzuszek ogromny i dwa patyki nogi,

Co do ivf nie upieralam sie lekarzom bo co by to dalo ....mowilam ze jem normalbie .. no Ale mialam te 71 jedzac tylko burgery i torty to wkoncu pozwolili

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie do ciężarówek i do mam: jestem w 11 tygodniu i ustały mi objawy, do tego czasu prawie codziennie bolał mnie brzuch, piersi przestały boleć już jakiś czas temu, w sumie bolały najmocniej na początku. Trochę mnie to martwi...

Za wszystkie kciuki i życzę miłego dnia!
Kochana, bóle będą się pojawiać i znikać. Wiem, że ich brak jest niepokojący; gdy są zbyt silne też nie jest fajnie... Ale - jak mawiała moja położna w pierwszej ciąży - kobieta w ciąży jest jak plac budowy, zawsze coś.

Przyzwyczajaj się :)
Pozdrowienia!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę cień, widzę!
Ale - nie chce Ci psuć radości - wynik jest niewiarygodny chyba po 20 minutach.
Poprzyglądaj się jutro rano ;)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry