reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moja to jest parens bo to jedyna do ktorej mam w miare blisko.
Pixi Dixi trzymam kciuki :-)
Joasia musi być dobrze, mam nadzieje ze kropek bedzie dzielny bo u mamy najlepiej :-)

Kobietki u mnie punkcja, zapłodnienie, podgląd i wizyty w czasie stymulacji kosztują 6700 plus transfer 1400 plus leki plus mrożenie 500 zł na rok a wizyta pierwsza 120-150 zł . Ale tylko tam najbliżej nam bylo:/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem wściekła już się cieszyłam ze być może niedługo będę wreszcie w upragnione ciąży. A tu guzik mam ureaplasme w dodatku nie mogę od wczoraj dodzwonić się do mojego lekarza. Mówi żeby dzwonić po czym nigdy nie odbiera!!!! Nie wiem co mam robić 30 wizyta a do tego czasu mogłabym się już leczyc

Wiem, właśnie ale jak wpisuje klinika leczenia niepodległości to pierwsze co wszędzie Invimed i niby opinie ok, więc stwierdziłam, że to pewnie dobra klinika nie znałam się na tym i wybrałam tą! Mam nadziej, że nie będę żałować

reklama
Do góry