reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam straszne mdłości i nie wiem czy to przez @, czy Elonve! czytam na jej temat ale mało jest o niej napisane nic nie ma jak się mogę po niej czuć ulotka wiadomo wszytkie choroby świata muszą napisać. Znalazłam tylko, że bardzo mało jajeczek jest po niej :-( i już pojawia się stres, czy będą jakieś jajeczka.
U Ciebie wszystko ok to powinnaś odpowiedzieć książkowo . 14 szt . .
Powodzenia

reklama
Hej Kobitki. Ja juz po badaniu i wygląda na to, że na tym etapie jest wszystko ok. Lekarz nie miał żadnych zastrzeżeń.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Bardzo się cieszę ze wszystko wyszło ok. Ile cm ma teraz dzidzia? Ja jestem jakieś 3 dni po Tobie a wizytę mam w czwartek to sobie porownam :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ewcia Kochana dokładnie żeby to jeszcze przełożyło się na ilość pokarmu :) a a poza tym to będzie walka o cycki dwóch chłopaków trzeci mąż i skąd ja tyle ich wezme a ja w zamian będę miała same puloczki w domu oglądać ;) masakra :) dobrze ze aby kotki są płci żeńskiej :):):-D:biggrin2:

Super! Bardzo się cieszę ze wszystko wyszło ok. Ile cm ma teraz dzidzia? Ja jestem jakieś 3 dni po Tobie a wizytę mam w czwartek to sobie porownam :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
CRL jest 59 mm, przeziernosc 1,9 ale miał problem z pomiarem i powiedział ze tak mniej więcej jest 1,9 w każdym razie powiedział że jest bardzo dobrze.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm dziwny sposob na walke z implantacja :) ale moze skuteczny skoro z tego korzystaja czyli moze byc tak ze jak sie uda to bedzie miala trojaczki :)

Czytałam, ze czasem mimo, że z normalnych obserwacji endometrium wszystko sugeruje najlepszy moment do implantacji, ale dziewczyna ma za szybko albo za późno uruchamiane receptory odpowiedzialne za implantację. I wtedy implantacją jest możliwa tylko pare dni poźniej albo wczesniej niż wszystko by sę wydawało na oko. Pewnie tego próbują.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry