No wlasnie nie wiem jeszcze jak z cyklem , bo czekam na drugi okres. Pierwszy przyszedł w wigilie, niespełna 6 tyg po indukcji, troche wcześniej niz prognozowała dr A. K.-Ch. Ale to na dobre dla mnie. Tak jak zawsze czekałam z nadzieja, ze miesiączka nie przyjdzie , tak teraz nie moge sie jej doczekać i oby regularnie!
TSH i resztę tarczycowych spraw zawsze miałam w porządku, ale zbadam to w lutym.
Do 27. nie puszczam kciuków nawet na chwile !!
Gosiu przykro mi , nasza siła zostaje bardzo nadwyrężona po każdym niepowodzeniu. W koncu musi byc dobrze chyba ...
Mam heterozygote c677. A Ty?
Badałam poziomy trzy tyg po poronieniu:
Homo-10.27; kw.fol.-14.05; b12-489
Wyniki nienajgorsze jak na moje oko , ale zdołowalas mnie , ze Homocysteina powinna byc ok 5... co mam zrobić zeby spadła?
Najgorzej ze znalazłam w Białymstoku tylko jednego lekarza , ktory sie na tym zna i akurat go nie bedzie jak ja bede , a nie wiem czy dr M. z Bociana da mi dobre wskazówki co do tego.
Gosiu , a moze ktos jesCze , moze mi polecić konkretne wit b w metylowane formie ? Cos znalazłam w necie ale nie moge sie zdecydować . Na razie biore metafolin z solgara.
Dziekuje. musi byc wszystko dobrze, lada dzien juz bedziesz miała usg , ktore rozwieje 99% Twoich obaw.
Zazdroszczę ,w pozytywnym tego słowa znaczeniu i bardzo Trzymam kciuki !!!
Moja beta tez wolno rosła, procentowo niby w normach na początku, ale nie była taka wysoka jak Twoja . Lekarze mowili , zeby sie nie przejmować , ze najważniejsze jest USG. Takze czekaj spokojnie na podgląd. U mnie ciaza była i u Ciebie Na pewno jest !
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom