JoannaRak
Fanka BB :)
a u mnie nerw przed wizyta, jeny jak sie martwie czy wszystko sie rozwija ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaproponowali prywatnieZaproponowali, ale mialam wrazenie, ze tylko dlatego, ze lekarz mial miec od tego jakis profit, bo skierowal mnie do konkretnego labo z jego pieczatka (jakbym sie zdecydowala). I sie nie zdecydowalam, bo nie chcialam wiecej nerwow, nie sadze, zebym byla w stanie usunac jakby co i mialam glebokie przekonanie, ze z mala wszystko jest ok. Refundacji tu nie ma - 700e mialo kosztowac, ale juznawet nie o kase chodzilo.
I tak - juz coraz blizej masakra jak leci
Będzie dobrze kciuki zaciśnięte ♡a u mnie nerw przed wizyta, jeny jak sie martwie czy wszystko sie rozwija ...
Luteine bralas 5 dnibprzed bo kropek mial 5 dni... Tak zrozumialam swojego lekarza... Ze te pierwsze dni zarodka oszukujemy organizm zeby sie zgadzaloMi kazał luteinę brać 5 dni przed. (Na sztucznym). Ńie mam pojęcia od czego to zależy.
W ogóle co lekarz to ma swoje metody pracy. Pielęgniarki mnie czoraj pytały czy pęcherz wypełniony. Bo powinien być przed transferem. Ja na to, leżąc juz na fotelu ze pierwsze słyszę. Ze mi lekarz nic nie mówił. To spytały który lekarz. Jak się dowiedziały ze moj to machnęli ręka ze on akurat nie wymaga. Zdenerwowałam się troszkę i poprosiłam o przeniesienie wód, wypiłam 2 kubeczki czekając na doktora (pielęgniarki sprawdziły ze pęcherz całkiem pusty nie jest ale jednak malutki). No ale lekarz przyszedł, powiedział ze jest idealnie i on to nie lubi z kolei na mocno wypełnionym pracować. Wsadził kropka, pokazał mi go przyklejonego do ścianki macicy na samej jej górze. I o to chodzi.
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Zaproponowali prywatnie
A to cavron
Luteine bralas 5 dnibprzed bo kropek mial 5 dni... Tak zrozumialam swojego lekarza... Ze te pierwsze dni zarodka oszukujemy organizm zeby sie zgadzalo
No ja pecherz mialam miec wypelniony... Oj to zawsze najgorsze bylo
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja nie wiem czy zniose porażkę ja wogóle nie biorę pod uwagę to że się nie uda! To moja 1 proba. Ale jak słyszę że podchpodchodzicie już po raz 2,3 czy 4 to strach mnie ogarnia.