reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam mam

nadzieje, że wieczorkiem same dobre wieści tu poczytam.

BUNKA jak tam @ jest? betke robiłaś? jak samopoczucie?

U nas dziś młody 2 letni przystojniak rządzi więc mamy wesoło... :-D i nie ma czasu na komputerek

reklama
lolitka200- super twoj synke bedzie kwietniowy jak ja hehe :) to juz z gorki :) bedziesz sie potem starac o jeszcze jedego dzidziusia ?:) my zaplanowalismy jak tylko jednego urodze bedziemy sie starac o drugiego :)

joweg - tak, bedziemy sie starac o drugiego brzdaca ale postanowilismy ze tylko 1 raz sprobujemy. i albo sie uda albo nie. jesli dane jest nam miec 2 dzieci to super. jesli tylko tego szprotka - to tez super. ja jestem juz wdzieczna za tego maluskiego

lolitka200- to superrr :) my chcielibysmy miec 3 ale zobazcymy jak to bedzie , ja bedziemy miec tylko jedno to tez dobrze :)

I usg-07.02.12.jpg

joweg
ja mialam w 22dc ale na cyklu bezowu.

juz jestem bo wizycie i moja babelek ma 5mm:) kolejna wizyta za 2tyg. I jeszcze nie wiadomo czy dwa czy jeden. Narazie widac jednego ale ja tam cos mniejszego widzialam obok, a gin nie jest pewny:)) takze 23.02 mam kolejna wizyte juz serduszkowa i sie zobaczy:))

Hej Ewa! jak się czujesz? jakies objawy?? kiedy testujesz?????

Bete mam robic w sobote - bedzie to 11 dpt
Jesli chodzi o objawy to niestety nie zaobserwowalam chyba zadnych oprocz lekko bolacych piersi (ale taki objaw mam rowniez przed @). Od transferu siedze w domku na urlopie i odpoczywam, ale juz jutro niestety powrot do pracy.
Tak bardzo bym chciala, zeby sie udalo... Nie mamy juz zadnych mrozakow, wiec gdyby i tym razem nic nie wyszlo musialabym zaczynac wszystko od nowa.

reklama
Do góry