reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bunka- testy nie dają 100% pewności, 2 kreski oznaczają ciążę, ale 1 kreska nie zawsze oznacza jej brak!!!!!Kuzynka mojego męża też tak miała w dniu @ test: 1 kreska, oczywiście wszystkie oznaki @ od kilku dni, dostała nawet @, ale byłą jej jakaś dziwna słaba i krótka, powtórzyła test po 3 dniach i była 2 kreska baaaardzo słaba- teraz ma prawie 2 lata:tak::tak::tak:

bunka najwazniejsza beta:) ja pomimo dwoch kresek nie wierzylam dopoki nie zobaczylam bety:)
nadal sie boje strasznie o moje babelki. Jutro moze uda sie lekarzowi mnie troche uspokoic

Dziewczyny podziwiam Was za ten optymizm:tak:
Ja go poprostu już nie mam:-(
Wierzyłam,że został tylko jeden zarodeczek,żeby w przyszłości nie było dylematu,co zrobić z mrożaczkami.
Ale widocznie ma być inaczej...

bunka najwazniejsza beta:) ja pomimo dwoch kresek nie wierzylam dopoki nie zobaczylam bety:)
nadal sie boje strasznie o moje babelki. Jutro moze uda sie lekarzowi mnie troche uspokoic
Beta będzie jutro tylko dla formalności:-(
Palu nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze:tak: , wszystko się rozciąga w środku,więc ma prawo pobolewać.

joweg - ale ty nie pij tych wszystkich ziol jesli podchodzisz do ivf na swiezym cyklu. wszelkie ziola dobre do czasu stymulacji/wyciszania. jak to sie zaczyna to ziola odstawiamy....

Bunka też znam przypadki gdzie test pokazał 1 kreche a ta krecha ma dzis 6 lat. może masz za mało tego hormonku jeszcze jak pisałam zarodek różnie sie zagnieżdża im wczesniej podane zarodeczki tym później sie zagnieździ i test później wykryje hormona i dopiero jak betka wyjdzie nisko to możesz wyć i gryść a tak jeszcze szczypta wiary i nadzieji musi być...

reklama
Palu - spokojnie, to dobry znak, maluszki sie zadomowiaja, wiec bedzie OK!!! Nie moze byc inaczej!!!

Bunka - troszke wiary, bedzie dobrze, najwazniejsze to nie tracic nadzieji i wiezyc ze jest w brzuszku twoja kochana kruszynka!!!

Uszy do gory i nie zadreczac mi sie dziewczyny!!!

Do góry