reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny co pomaga na zgage-wlasnie mnie dzisiaj dorwala.nigdy wczesniej nie mialam.
Słyszałam że imbir pomaga w różnorakiej postaci, ale nie jest to sposób sprawdzony przezemnie bo nigdy zgagi nie miałam. Kolezance lekarz zalecił cukierki imbirowe, niby pomagają.

reklama
ewa,ala - z 2 dniowych zarodkow to test sikany nie wczesniej niz 11dzien po transferze. jasne ze lepiej poczekac ale ok 11 juz mozna zatestowac (choc wynik nie musi byc na 100% wiarygodny)

Słyszałam że imbir pomaga w różnorakiej postaci, ale nie jest to sposób sprawdzony przezemnie bo nigdy zgagi nie miałam. Kolezance lekarz zalecił cukierki imbirowe, niby pomagają.
mi tez dokrorka powiedziala ze imbir i cytyrna pomaga na zgage ale niebralam i jakos samo mi przeslo. podobno ma mdlosci tez to jest dobre.

Zobacz załącznik 434271

joweg
ja mialam w 22dc ale na cyklu bezowu.

juz jestem bo wizycie i moja babelek ma 5mm:) kolejna wizyta za 2tyg. I jeszcze nie wiadomo czy dwa czy jeden. Narazie widac jednego ale ja tam cos mniejszego widzialam obok, a gin nie jest pewny:)) takze 23.02 mam kolejna wizyte juz serduszkowa i sie zobaczy:))
super wiesci.:-)

ja tez sie ciesze i trzymam za Was mocno &&&& a za dwa tyg bedziecie trzymaly za serducho kciuki:)
qrcze jak jestem u gina to nigdy sie nie spytam o wszystko co chce i mam pozniej dylematy
moja wizyta u niego trwa zawsze okolo 5min ..wsadzic, wyjac usg i przepisac recepte.. a ja ciapa sie nie pytam.
Zapomnialam o te moje sqrcze sie spytac. nie mam ich jakos czesto ale sie boje o mojego babelka i jeszcze ten progesteron niski. nawet nie kazal mi robic zadnych badan..

reklama
ja tez sie ciesze i trzymam za Was mocno &&&& a za dwa tyg bedziecie trzymaly za serducho kciuki:)
qrcze jak jestem u gina to nigdy sie nie spytam o wszystko co chce i mam pozniej dylematy
moja wizyta u niego trwa zawsze okolo 5min ..wsadzic, wyjac usg i przepisac recepte.. a ja ciapa sie nie pytam.
Zapomnialam o te moje sqrcze sie spytac. nie mam ich jakos czesto ale sie boje o mojego babelka i jeszcze ten progesteron niski. nawet nie kazal mi robic zadnych badan..
Gdyby bylo cos nie tak powiedzialaby ci napewno.A jakie leki bierzesz?? bo ja progesteron w zelu zmienili mi z czopkow bo mialam uczulenie po nich i progrynova 21.

Do góry